Начало » Новини » Страната
02.02.2015 г.

Винпром Пещера анализира продажбите си с Business Intelligence системата на Балкан Сървисис

Иновации

sxc.hu

Един от най-големите производители на вино и спиртни напитки в страната „Винпром Пещера” АД е въвела нова система за автоматизиране на бизнес процесите. Разработката business Intelligence (BI) система е внедрена и се използва успешно за анализ и контрол на консултантската компания „Балкан Сървисис”. BI- системата анализира себестойността на продукцията в предприятието, включително разпределение и ефективност на разходи за маркетинг и реклама. Решението включва важни модули за анализ и контрол на продажбите на „Винпром Пещера” както на вътрешния пазар, така и зад граница. „Винпром Пещера” изнася в 30 държави на 4 континента. BI системата се ползва от десетки потребители във Винпром Пещера, като още преди финала на проекта компанията инвестира в закупуване на допълнителни лицензи. Решението дава възможност за достъп и от мобилни устройства, което е допълнително улеснение за екипа.

Консултантската компания вече има сключен договор с възложителя за осигуряване на цялостна поддръжка и последващо развитие на проекта.

“Искам да изразя задоволството от работата с екипа на Балкан Сървисис, който заедно с колегите от „Винпром Пещера” постигнахме резултати, даващи възможност за прозрачност при анализирането на съществуващата информация и вземането на стратегически бизнес решения в реално време - изключително важно за адекватното поведение на пазара.“, обясни Никола Анев, финансов директор на „Винпром Пещера” АД.

“ Нашият екип положи много търпение и упоритост по време на изясняването на бизнес процесите и като резултат постигнахме краен продукт отговарящ изцяло на стратегията на компанията.”, допълни и Бояна Ликоманова, ръководител BI отдел на Балкан Сървисис.

Винпром Пещера АД е пазарен лидер в производството на вина и високоалкохолни напитки в България. Компанията е най-голямото предприятие в страната в сектора на производство на спиртни напитки с оборот от над 100 милиона лева, като осигурява над хиляда работни места.

„Балкан Сървисис” оперира на пазара на софтуер за управление, анализ и контрол на бизнеса като проектира, внедрява и поддържа софтуерни системи в България. Тя е едноличен лидер на пазара на Business Intelligence (BI) системи в страната почти от самото му възникване.

 Компанията е пазарен лидер в интеграцията и поддържането на ERP системи във финансовата индустрия, по-специално в банковия сектор в България. Балкан Сървисис има над 200 успешно внедрени и работещи ERP, CRM и BI проекти във водещи компании в България от производството, услугите, търговията и дистрибуцията. Компанията е партньор и разполага със сертифицирани специалисти за продуктите на Altec®, IBM®, Microsoft®.

Винпром Пещера анализира продажбите си с Business Intelligence системата на Балкан Сървисис
9847
 

Последни материали
Виж
Ива Иванова стана изпълнителен директор на ДФ „Земеделие”
Ниските запаси от слънчоглед обаче ще натиснат доставките до края на сезона
Износът на слънчогледово масло от Украйна гони рекордни стойности
Доклад на Европейската комисия
Краткосрочни перспективи на селскостопанските пазари
Губернаторът хвърли вината за съсипването на животновъдството върху елита
Щатът Флорида забрани частично продажбата на лабораторно създадено месо
На 31 май на форум в София
Учени с план за осигуряване на продоволствената сигурност на България
История без край
От зимата прокуратурата разследва новите виртуални стада, разкрити от агроведомството
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини