Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
05.08.2014 г.

Истинска история за успеха на тракторите с марката Case IH Magnum

Техника

Farmer.bg

Световноизвестният производител на селскостопанска техника Case IH се гордее с повече от 25- годищната си история в производството на трактори с марлката Magnum. Първоначалният лозунг „Създаваме най-доброто” продължава да привлича интереса на клиентите с изключително добрите технически параметри на машината и икономията на гориво, които присъстват и при послединя модел Case IH Magnum.

Преди 26 години първият Magnum показа на света какво може да направи червеният цвят на полето. Сегашните модели на този премиум трактор все още вдигат летвата в индустрията със 150-хилядната машина, излязла от поточните линии на завода.

С Magnum миналата година беше направен успешен рекорд в България при сеитбата на слънчоглед, където бяха използвани някои от най-взискателните и тежки приложения на машината. Той е много повече от мощен, надежден и лесен за употреба трактор.Всеки един Magnum е уникален и с индивидуален избор на опции при поръчка, за да бъде оборудван според желанието на клиента.

„През годините, нашите трактори Magnum създадоха цяло поколение машини с изключителна производителност, надеждност и издържливост въз основа на нуждите на клиентите”, казва Дан Стюарт, продуктов маркетинг мениджър за трактори за Европа, Близкия Изток и Африка в Case IH.

„Днес тракторите Magnum, всеки от които се произвеждат единствено в Расин, Уисконсин, САЩ, предлагат мощност, подобрена среда за оператора и забележителна икономия на гориво, които отговарят на търсенето на пазара  и което нашите инженери се стремят да удовлетворят”, добавя Стюарт.

 

Технологии, водещи в индустрията

 

Тракторите Magnum се славят с репутация за висока надеждност и издържливост.

„Преди тракторите Magnum са били изцяло механични в операциите, но днес те са базирани на компютър с високо усъвършенствана система за автоматично водене. Гордеем се от факта, че Magnum винаги е считан за мощен и производителен трактор на полето”, обяснява Стюарт.

„Поставянето на кабината пред задния мост за по-добро управление, без да се оказва влияние на видимостта, бе нещо ново и иновативно, когато тракторът излизаше на пазара. Нашите клиенти осъзнаваха, че Case IH е на правилен път още тогава и ние не се отказваме постоянно да подобряваме нашите трактори въз основа на желанията и нуждите на нашите клиенти”, казва Стюарт.

 

„Efficient Power” за оптимална производителност

 

Според нуждите на клиентите тракторите Magnum се предлагат с Full Powershift трансмисия или безстепенна CVX трансмисия. Magnum включва технологията Efficient Power и селективна каталитична редукция SCR, които осигуряват производителност с най-висока степен на икономия на гориво и ниски вредни емисии.

В настоящата гама на Magnum има 5 модела с 235 до 340 к.с. с Full Powershift или CVX трансмисия, и 365 к.с. CVX модел на първо място на гамата.

„150,000-ят трактор Magnum наскоро бе произведен и доставен. Клиент е фермерът Джери Форсит от Илинойс, САЩ, който преди години купи 100-хилядният модел Magnum. За нас това е истинско доказателство, че можем да се гордеем с нашия премиум продукт”, каза още Стюарт.

 

Истинска история за успеха на тракторите с марката Case IH Magnum
9398
 

Последни материали
Виж
Почти всички пчелни семейства в Полтавска област са оцелели през зимата
Пчеларите благославят ранната пролет в Украйна и очакват добра реколта
Обзор на Софийска стокова борса за периода 28-30 април 2024 г.
Търговците със зърно и слънчоглед на борсата оставиха сделките за след празниците
Важно е да се знае
Правила за засаждането на разсадите
Отворено писмо
Браншовици призовават Тахов за нова подкрепа заради градушките
Наредба 3, която се обсъжда до 20 май
Промените в част от екосхемите, за които ще се кандидатства през тази година
Световната банка: Глобалните цени на зърното падат на фона на изобилното предлагане
Свързани материали
Виж
Стимули
Русия вдига помощта за нови земеделски стоки и за покупка на техника в Сибир
След загуба на контрол над превозното средство
Възрастен тракторист загина при непредизвикана катастрофа в Дупнишко
Последните новини
Земеделците прекратиха протеста, удовлетворени от договореното
Инициативен комитет
Земеделците влизат в София още днес, след протеста на миньорите
Инициативен комитет
Зърнопроизводителите влизат в София на 20 септември, утре сe събират край Долни Богров
Инициативен комитет
На 18 септември трактори ще блокират 36 ключови кръстовища в страната
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини