Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
07.03.2014 г.

До края на май Titan machinery предлага удобен лизинг за техника

Промоции

Farmer.bg

От първи март до края на май 2014 г. земеделските производители, които искат да обновят машинния си парк с техника, предлагана от дилъра на селскостопански машини Titan Machinery, могат да използват новата лизингова схема „3 x 3 x 3”, съобщи изпълнителният директор на компанията Григор Статев.

 

Годишната лихва за разсроченото плащане на машините ще бъде 3%, като окончателното изплащане може да стане в рамките на три години.

 

Фермерите могат сами да изберат дали погасителните вноски да бъдат всеки месец или да се правят сезонно.

 

Търговската компания предлага и различен процент на самоучастие от страна на купувача. При този лизинг собствената парична вноска може да варира от 5% до 50%.

 

Тази година  Titan Machinery отново се представи на международното изложение „Агра” в Пловдив с богата гама техника.  

 

На поле V – 16 срещу палата 3 на щанда на фирмата бяха изложени последните технологии в областта на растениевъдството, животновътдството и зеленчукопроизводството.

 

Изложена беше пълната гама трактори и зърнокомбайни Case IH от серията Efficient Power с внедрена SCR система за понижаване на нивото на вредни емисии.

 

Трактори от сериите Farmall А и U, подходящи както за малки, така и средни стопанства.

 

Серията Farmall А от 65 до 115 к.с. е подходяща за окопаване, пръскане и за всички по-леки работи на полето. FPT двигателят внедрен в тази серия трактори гарантира и изисква по-малко смени на предавките допринасящо за висока ефективност, нисък разход на гориво и комфорт за оператора.

 

Тракторите от серията Farmall U са оборудвани с изцяло нов 3,4-литров Сommon rail двигател, турбокомпресор с интеркулер и EGR система за обработка на изгорелите газове.

 

Новите трактори  Maxxum Efficient Power са с новата SCR система. Това се изразява в по-малко вредни емисии, повишена мощност и висок въртящ момент, както и ниски разходи на гориво и експлоатационни разходи при обработките.

 

Серията Maxxum EP обхваща 6 модела от 100 до 140 к.с., с 4,5 и с 6,7-литрови дизелови двигатели, с възможност за монтаж на тесни гуми за окопни култури. Изключително икономичен и с много добри теглителни характеристики. Подходящ за всеки тип стопанство.

 

За по големите фермери ТМБ са предложени тракторите Case IH от серия Magnum и Magnum CVX, както и едни от най-търсените и високопроизводителни трактори в световен мащаб, колесния Steiger и Quadtrac - единствения трактор с 4 независими задвижващи вериги, които от тази година ще са със завишени мощности и същевременно по-икономични.

 

С безспорни предимства са новите модели зърнокомбайни Axial Flow на Case IH от сериите 130 и 230 с вградена SCR система.

 

Роторът на комбайните Axial Flow Case IH е уникален, заради това, че диаметърът му е намален, тоест пространството между ротора и контра ротора е увеличено. По този начин се увеличава пропускателната способност на машината, с което се увеличава производителността ù.

 

Патент на Case IH е преходният конус, който заедно с приемния винт в началото на ротора ускорява масата от наклонената камера, осигурявайки постоянен поток от маса на ротора, което не позволява нараняване на семената, а вентилаторът Crossflow разпределя равномерно потока въздух върху ситата. Различното при Case IH от останлите производители на комбайни е самонивелиращата се очистваща система, която включва вентилатора и ситата, което не позволява загуби на продукция.

 

 

До края на май Titan machinery предлага удобен лизинг за техника
8749
 

Последни материали
Виж
Предстоящо
На 26 април награждават победителя в конкурса за иновативно предприятие
Очакват се отговорите на кабинета
ЕК с предупреждение за санкции срещу България в три области
Служебен кабинет
Украинската помощ ще бъде преведена на 52 хиляди земеделци до 15 май
Какви цели си поставя новият министър на земеделието и храните
Документи се подават до 29 април
Нов конкурс за старши експерти във фонд „Земеделие“
Особености, които трябва да знаете
При богата на калций почва понякога се раждат бедни на този елемент плодове
Свързани материали
Виж
Titan Machinery Inc. придоби изцяло собствеността върху бизнеса си и в България
Titan Machinery
С Vaderstad Tempo осигурявате равномерно поникване
Техника
Тайтън Машинъри открива първия агроцентър за употребвани машини в България
Маркетинг
Titan machinery ще отдава под наем употребявана техника
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини