Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
19.05.2011 г.

Кладницата - деликатна гъба за храна

Кладница с праз по селски

Маслото се разтопява в предварително загрят тиган, прибавят се гъбите и нарязаният на шайби праз и се задушават под капак. Прибавя се чесънът и след около 10 минути се овкусява с магданоза, черен пипер и сол. Продукти: 700 г гъби, нарязани на тънки шайби, 1 стрък праз, 50 г краве масло, до 1/2 връзка ситно нарязан магданоз, счукан чесън, черен пипер, сол на вкус.

Кладницата - деликатна гъба за храна
12001
 

Последни материали
Виж
Турция се похвали с най-добрия риболовен сезон на паламуд
2024 г. беше най-топлата година, регистрирана за Европа
Европа е най-бързо затоплящият се континент, пострадаха 413 000 души през 2024
УС на ДФЗ
Одобрени са помощите за изложения за БФС и за някои животновъдни организации
УС на ДФЗ
Одобрени са 26 млн. лв. държавна помощ за екарисажите, но променят указанията
Разходите за заплати в дружествата са по-големи от приходите
„Напоителни системи“ поглъща две губещи държавни фирми
Вибала™ – Гъвкаво решение за контрол на широколистни плевели
Свързани материали
Виж
Турция се похвали с най-добрия риболовен сезон на паламуд
2024 г. беше най-топлата година, регистрирана за Европа
Европа е най-бързо затоплящият се континент, пострадаха 413 000 души през 2024
УС на ДФЗ
Одобрени са помощите за изложения за БФС и за някои животновъдни организации
УС на ДФЗ
Одобрени са 26 млн. лв. държавна помощ за екарисажите, но променят указанията
Разходите за заплати в дружествата са по-големи от приходите
„Напоителни системи“ поглъща две губещи държавни фирми
Вибала™ – Гъвкаво решение за контрол на широколистни плевели
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини