Начало » Видео
Landini REX4 Кралят на лозята
Landini Rex 4 във версиите си с кабина V, GT и F предлага важни иновации, като 4-цилиндровия двигател 2,9 л Deutz без филтър за твърди частици. Бутонът Engine Memo Switch, запаметяващ оборотите на двигателя, е включен в стандартното оборудване. При 2200 об.мин. максималните нива на мощност за 6-те модела са от 70 до 112 к.с., а времето за работа без прекъсване е удължено чрез по-големите горивни резервоари, които са 80 и 90-литрови. Трансмисията, производство на Argo Tractors, е с механичен или хидравличен реверс, 4 скоростни предавки и 3 диапазона. По избор се добавят опции за Hi – Lo, Hi-Medium-Lo и ходонамалител (creeper).

Landini Rex 4 предлагат широк избор валове за отвеждане на мощността – механични или хидравлични, в зависимост от трансмисията и с 2 или 4 скорости (540, 540 Eco, 1000 и 1000 Eco).

Друга важна характеристика на Rex 4 е хидравличната система, която подчертава неговите огромни възможности със сдвоена помпа с дебит 28+50 лмин или тройна помпа с дебит 28+41+41 лмин. Хидравличният кръг се допълва с подходящо разположени хидроразпределители за повече пространство и по-добра визия, а като опция се предлага селектор и разделител на потока. Налични са до 3 механични иили до 7 електро-хидравлични разпределители.

Новият дизайн на тракторите е стилен и динамичен, а обновената кабина предоставя на операторите удобна работна среда с подобрена видимост, повече функционалност и по-прецизно управление за по-лесна и бърза работа с предно или задно навесения инвентар. Високото качество на материалите в кабината предоставя забележителен комфорт. При използване на тракторите за пръскане кабината може да се поръча с пакет за защита Class 4 за гарантиране на предпазване на оператора в среда с контролирано налягане от специални сензори. Както и досега, тракторите Rex 4 предлагат лесно управление, запазват компактните си размери и 55730; ъгъл на завой за по-лесно обръщане в края на реда.

Лозарската версия V на Rex 4 има допълнителни модели и опции, включително специален мост High Pivot (с висока опора) с увеличена гъвкавост за по-лесно завиване и следване на терена при хълмисти лозя.

Иновации има и при предния мост на моделите F и GT, който, освен в твърдата си версия с електрохидравличен блокаж на диференциала и 4 задвижващи колела, се предлага със система за централно окачване. Задните гуми с размери 24“, 28“ и 30“ при GT моделите утвърждават разностранните възможности на широките модели за овощни градини и компактните модели за работа на полето.
Последни
Обяви
Виж
ВРЕМЕТО
Виж
Анкети
Виж
Фирмите в бранша (каталог)
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София  |  Трактори Кубота  |  Книжарница  |  АГРОВЕСТНИК  |  
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини