Начало » Видео
Най-новото предложение на ФМС Агро България за контрол на широколистни плевели при всички житни култури
Триофлекс™ LQM® е формулирана по нова технология, за да може да предложи един уникален продукт на земеделските производители. Хербицида съдържа три активни вещества с два различни начина на действие за постигане на по-висок контрол и силна антирезистентна стратегия. Метсулфурон метил и тифенсулфурон метил са два сулфонилурейни хербицида, които се поемат предимно от листата на растението, придвижват се бързо до върховете на нарастване и спират процесите на делене.
Флуроксипир нарушава правилния растеж на тъканите и потиска деленето и образуването на нови клетки. Характерно е бързото му действие – симптомите са видими до 48 часа след третиране.
Триофлекс™ LQM® е ефективен срещу най-важните широколистни плевели при всички житни култури, в т.ч. лепка, паламида, самосевка от конвенционален и технологичен слънчоглед и рапица, самосевка от кориандър и др.
Дозата на Триофлекс™ LQM® може да бъде адаптирана в зависимост от видовия състав и фаза на развитие на плевелите, както и от фазата на културата. Минималната доза на приложение е 50 млдка, като при тази доза продуктът показва отлична ефикасност при контрола на важни плевели като здравец, лепка, лайка, паламида и синап.

Триофлекс™ LQM® е високо селективен към културата и може да се прилага както при посеви за производство на зърно, така и при такива за семепроизводство. Разрешава се и за употреба при посеви с пивоварен ечемик.

Третирането с Триофлекс™ LQM® не представлява риск за следваща култура в сеитбооборота.

Триофлекс™ LQM® е устойчив на дъжд, паднал 2 часа след третирането.

При пропадане на културата могат да се засяват само пролетни житни култури.

Няма ограничения за смесимост с други продукти.
Последни
Обяви
Виж
ВРЕМЕТО
Виж
Анкети
Виж
Фирмите в бранша (каталог)
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София  |  Трактори Кубота  |  Книжарница  |  АГРОВЕСТНИК  |  
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини