Възползвайте се от програмата Expert Check на John Deere сега

Подгответе трактора и комбайна за новия сезон

12.11.2018 г.

Възползвайте се от програмата Expert Check на John Deere сега

Програмата Expert Check на John Deere, предлагана от Мегатрон, не е обикновена програма за поддръжка. Тя използва по-добри инструменти, разчита на по-добра информация, винаги се отплаща и се предлага единствено от оторизираните дилъри на John Deere. Програмата е изключително полезна за всички собственици на трактори и комбайни John Deere, защото получават първокласно обслужване само от сертифицирани техници.  Дълбоките им познания за John Deere машините се базират на многосезонни данни от полетата по целия свят. Те знаят точно къде да погледнат първо и на кои компоненти да обърнат специално внимание. Ще забележат дори и малките дефекти, за да не се превърнат те в сериозни проблеми през следващия сезон. Ще подготвят вашите машини за работа с върхова производителност, точно когато тя трябва да е 100%.  

Програмата включва обстойна техническа диагностика, като използва фабрично актуализирани списъци за преглед и полеви данни от предходния сезон, които са достъпни изключително за оторизираните дилъри на John Deere.

Мегатрон извършва Expert Check /експертна проверка/ на следните John Deere машини:

- трактори серии 6030; 6М; 6R; 7R и 8R. Програмата е в сила до 31.05. 2019 г.

- комбайни серии W330/ W440; W; T и S. Програмата е в сила до 31.01.2019 г..

Собствениците на машини John Deere може да се възползват и от пакетите “Всичко включено” (All-in Packages), предлагащи части и сервиз в една обща атрактивна цена. Така не само спестяват значителна сума, но получават и първокласно обслужване, което всеки собственик на John Deere заслужава.

Подробности за програмата Expert Check, както и за пакетните предложения „Всичко включено“ ще намерите на страницата на Мегатрон, както и във всеки търговско-сервизен център на компанията.

Sinor.BG

Споделяне на сайта