Начало » »
16.07.2003 г.

Европейски експерти ще се запознаят с перспективите на лозарството в България

16-07-2003 г. В Института по лозарство и винарство в Плевен представители на Европейската комисия по земеделие ще се запознаят с перспективите в развитието на лозарската наука у нас, съобщи БНР. В стратегията на института е заложено микрорайонирането на лозарството у нас, което включва нова сортова политика, териториално разположение на лозите, създаване на екосортове, устойчиви на различни климатични условия.
Европейски експерти ще се запознаят с перспективите на лозарството в България
2285

Последни материали
Виж
Важно за градинаря
Как смесеното отглеждане на културите в „умни градини“ повишава добивите
Партньорът до Вас с промо оферти, финансови програми, нови технологии, томбола и още...
Какво подготвя Оптиком за БАТА АГРО 2019
Фонд Земеделие
Преведени са над 450 млн. лева зелени плащания от Кампания 2018
Предстоящо
Осмият национален събор на овцевъдите с фокус върху „Изберете българското“
Инспекции
Забрани за продажба на агнешко от Северна Македония на вътрешния пазар
Подкрепете Българското
Порожанов: Износът на земеделски стоки и храни варира между 4,5 и 5 млрд. евро
Свързани материали
Виж
Важно за градинаря
Как смесеното отглеждане на културите в „умни градини“ повишава добивите
Партньорът до Вас с промо оферти, финансови програми, нови технологии, томбола и още...
Какво подготвя Оптиком за БАТА АГРО 2019
Фонд Земеделие
Преведени са над 450 млн. лева зелени плащания от Кампания 2018
Предстоящо
Осмият национален събор на овцевъдите с фокус върху „Изберете българското“
Инспекции
Забрани за продажба на агнешко от Северна Македония на вътрешния пазар
Подкрепете Българското
Порожанов: Износът на земеделски стоки и храни варира между 4,5 и 5 млрд. евро
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам