Начало » Новини » Страната
19.10.2018 г.

Кюфтета от пилешко месо и гъби

Кюфтета от пилешко месо и гъби

Нарязваме гъбите на ситно, задушаваме ги в 3 с.л. мазнина и ги оставяме да изстинат. Настъргваме лука на ситно ренде. Сваряваме пилето в леко подсолена вода, обезкостяваме го и прекарваме месото през месомелачка. Прибавяме настъргания лук, задушените гъби, разбитото яйце, стритата чубрица, галетата, черен пипер и сол на вкус. Омесваме добре сместа и оформяме от нея кюфтета, които овалваме в брашното и пържим в силно сгорещената мазнина.

Продукти за 6 порции: 1 пиле, 200 г гъби, 1 глава лук, 1 яйце, 1 ч.л. чубрица, 1 ч.ч. олио, 1 к.ч. галета, 1 к.ч. брашно, черен пипер, сол.

 

Кюфтета от пилешко месо и гъби
5171

Последни материали
Виж
Инвестиции
Държавата е дала 1 милион лева за новия полигон срещу градушките в Хасковско
За градинарите
Дълголетницата Кливия
Практика
Филизене на лозите
Аграрен университет
На 30 май младите фермери канят на втори форум за иновации в Пловдив
Тракия икономическа зона
Инвестиция за 14 млн. евро в преработка и складове за плодове и зеленчуци край Пловдив
Прогноза за времето
Жълт код за валежи в почти цяла Южна България
Свързани материали
Виж
Гръцки кюфтета с бадеми
Владишки кюфтета
Кюфтета от пилешко месо с праз
Кюфтета с пиперки и гъби
Кюфтета с кестени
Кюфтета със сусам
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам