Начало » Новини » Страната
06.11.2017 г.

На 13 ноември в София ще се проведе българо-ирански форум

sinor

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП) организира българо-ирански бизнес форум с двустранни срещи, който ще се проведе на 13 ноември в София, „София Хотел Балкан“ (бивш хотел „Шератон“). Събитието ще започне в 9,30 часа.

Бизнес форумът е под патронажа на министъра на икономиката Емил Караниколов. Мероприятието се организира съвместно от ИАНМСП и Организацията за малки предприятия и индустриални паркове на Иран, с която агенцията има подписан меморандум за разбирателство.

Иранската бизнес делегация включва представители на фирми, производители на млечни продукти. Целта на тяхната визита в България е да бъдат установени трайни отношения, основани на взаимноизгодно сътрудничество. Интересите на иранските бизнесмени са насочени към покупка на ново производствено оборудване за мандри, машини и технологии за производство и преработка, опаковка и пр., специализиран софтуер, специализирано лабораторно оборудване, аналитична апаратура, измервателни уреди и консумативи за анализ и контрол на качеството, нови технологии и ноу хау.

Крайният срок за записване е 9 ноември 2017 г.

Участието на българските фирми в Българо-иранския бизнес форум е безплатно и се организира в изпълнение на проект № BG16RFOP002-2.003-0002 „Организиране на търговски мисии и форуми за български производители и чуждестранни купувачи“, по който ИАНМСП е институционален бенефициент. Финансирането е осигурено от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма “Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020.

На 13 ноември в София ще се проведе българо-ирански форум
5494
 

Последни материали
Виж
Парламентарна комисия
Без субсидии за 2023 г. остават 264 от новопоявилите се „неактивни фермери“, но за тази година ще получат подпомагане
Важно!
Планът за възстановяване и устойчивост „стои на трупчета“, гласуват важни законови промени
Годишният темп на инфлация в еврозоната през март е 2,4%
Германия въведе забрана за улов на европейската змиорка
Над 4000 шарана пуснаха в района на Ямбол
Промени
Президентът още не е отговорил на искането на Главчев за смяна на земеделския министър
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини