Начало » Хоби земеделие » Малката градина
27.08.2017 г.

Хитрите помощници за вашите цветя

Искате ли отново да се почувствате свободни и необременени по време на почивката си?

Помните ли безгрижните си ученически ваканции? Искате ли отново да се почувствате свободни и необременени по време на почивката си? Вече сте запланували летните си пътувания, но така и не намирате отговор въпроса „Кой ще се грижи за цветята докато ни няма?”. Може спокойно да си отдънете, защото ще Ви запознаем с хитринките на SmartTech Ltd подходящи както за професионалисти, така и начинаещи цветари.
„Хитростта” на тези помощници се крие в патентованата технология, залегнала в основата на повечето продукти на SmartTech Ltd, а именно в хитрите гранули HappiRoot®. Ето и научното обяснение: гранулите HappiRoot® са биопродукт съставен от патентовани неутрални полимери, базирани на полиетиленов оксид. Те формират хидрогел при контакт с вода и са идеална добавка към почвата за цветя. С други думи - хитрите гранули спомагат за задържането на влага в почвата и аерацията.
Ето я и първата хитринка за Вашите цветя - хитрата подложка Smart Slice®, която работи много просто. Трябва само да я потопите във вода за няколко часа и тя се превръща в резервоар за Вашето цвете. Поставя се под саксията и любимото Ви цвете ще бъде свежо за много време. Друга хитринка, която ще Ви замести в поливането на цветя, докато се наслаждавате на ваканцията си, е Houseplant Heaven®. Този рай за цветята преставлява специално конструирана саксия и кашпа, които в комбинация с хитрото резервоарче Smart Reservoir® ще Ви позволят да разредите поливките до три и повече седмици, а цветята Ви ще бъдат снабдени с необходимото количество влага. Хитрият резервоар Smart Reservoir® е ефикасен благодарение на гранулите HappiRoot® в него. Не изисква особена поддръжка и отдава вода на корените на цветята постепенно и контролирано. Smart Reservoir® се прелага в най-различни размери и е удобен за ползване в градински центрове, оранжерии за цветя, магазини и частни домове.
Следващото предложение на SmartTech Ltd. е хитрата въглавничка Smart Cushion®. Благодарение на гранулите HappiRoot® задържа влагата в почвата и я отдава към корените на цветята постепенно, когато те имат нужда от вода. Може да разположите хитрата възглавничка под корените или встрани до тях, като по този начин им осигурявате влагата, от която се нуждаят за дълго време. Не забравяйте, че Smart Cushion® не произвежда вода. Вие пак ще трябва да поливате цветето си по стандартният начин, но много по-рядко.
SmartTech Ltd. предлагат и още една уникална система за поливане на цветя – хитрото кранче Smart Valve®. Хитрото кранче има две отделения – едното е с отвори за следене на състоянието на климата, а в другото се намира каналче през което тече вода при определени условия. Двете отделения са разделени чрез специална мемебрана. Единствената връзка между тях е прецизното дискче от SmartGel®. Именно този диск е чувствителен към състоянието на климата и в съотвтствие с неговите параметри отваря и затваря каналчето през, което водата потича към саксиите и спира.
Възползвайте се максимално от почивката си с помощта на малките хитринки, които ще Ви донесат спокойствие и сигурност.

Хитрите помощници за вашите цветя
4115
 

Последни материали
Виж
Цената се повиши с 1 долар спрямо тръжната процедура преди седмица
Йордания купи планирания ечемик и пак отмени търга за хлебна пшеница
Важно за фермерите!
EК одобри 16 млн. лв. българска държавна помощ за напояване през 2024 г.
Интересни сравнения в производството на пресни и оранжерийни зеленчуци
Доматите в оранжерии упорито изместват полското производство
Вирусът на птичи грип се е адаптирал към бозайници
САЩ въвежда извънредни мерки за ограничаване на птичия грип по говедата
Унгария остави в сила забраната за внос на селскостопански продукти от Украйна, въпреки решението на ЕП
Гълъби по манастирски
Свързани материали
Виж
Обвивката на лука е отличен тор за разсада и растенията по-късно през сезона
Утре започват изложбите „Природа, лов, риболов“ и „Цветна пролет“
„Цветна пролет“ ще се проведе от 3 до 7 април в Международен панаир Пловдив
Иглолистна настойка за популярни растения, които цъфтят през зимата
Тиквата е питателно лакомство за стайните цветя
Полезни съвети
Аранжиране и подходящ избор за цветна градина под дърветата
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини