На 14 и 15 септември в София ще се проведе осмият национален симпозиум с международно участие на тема ”Европейски и световни предизвикателства за българските производители на храни и напитки”. В дневния ред са включени различни теми, свързани със стандартите в търговията с храни ВRC и IFS, за интегрираните системи на управление, за хранителните добавки, определянето на енергийната стойност на продуктите и др.
Семинарът ще бъде полезен за собственици на фирми, управители, мениджъри по качеството, производствени и търговски директори на предприятия, вътрешни одитори, специалисти от производствени отдели, РЗИ и БАБХ, научни звена, заведения и други специалисти от предприятия в различните браншове от хранителната промишленост, както и за опаковки, опаковъчни материали, машини и апарати, търговци на едро и дребно.
Сред лекторите ще има и чуждестранни експерти. Симпозиумът ще се проведе в Дома на науката и техниката, на ул. „Г.С. Раковски „ 108, зала 3, ет.2.