Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
22.08.2017 г.

Мляно месо на тиган

Мляно месо на тиган

Нарязваме зеленчуците на едро, а лука, чесъна и лютата чушка - на ситно. Изпържваме месото за кратко в сгорещеното олио и подправяме. Прибавяме зеленчуците и задушаваме 10 минути под капак. Накрая сипваме разбитото кисело мляко и поръсваме с магданоз.

Продукти: 2 чушки, 100 г зелен боб, 1 глава лук, 3-4 скилидки чесън, 1 люта чушка, 400 г кайма, 2 с. л. олио, сол, лют, червен пипер, 250 г домати, 150 г кисело мляко, магданоз.

1707
Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
Полезни съвети
Кога не трябва да подхранваме цветята в никакъв случай
Предложения в законодателството
Евродепутат лобира за 50-процентно вдигане на бюджета за пчеларските програми
Достъпните машини
Когато е нужен резултат комбайните Ростселмаш са точният избор
За всички, които кандидатстват по ПРСР и Директните плащания
Консултанти: Наредбата за свързаност е в дълбоко противоречие с европейското право
27 хиляди хектара сливови градини могат да бъдат изсечени при пореден лош сезон
Сушата и ниските цени заплашват с фалит производители на сливи в Испания
Очертава се сериозна конкуренция с предложението на Glencore
Archer Daniels Midland поиска да купи Bunge
Свързани материали
Виж
Ястие
Гозба с кайма
Ястие
Галантина
Ястие от телешка кайма и фасул
Чили кон карне
Рецепта
Грах с кайма
Изтеглят кайма от пазара във Франция заради наличие на ешерихия коли
Фрикадели
Приятели на SINOR.bg: Стоматолог, София/    Професионална техника /    Градинска техника /    Книжарница /    АГРОВЕСТНИК /    
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам