Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
14.07.2017 г.

Демонстрация на най-нови технологии в земеделието край Карнобат

Търговски екипи на Оптиком, Пионер семена, Тимак Агро и гости земеделски производители се събраха на 12 юли на опитното поле на Института по Земеделие, Карнобат, край пътя за с. Глумче на традиционното за сезон 2017 полево събитие Портфолио Фарм.

На събитието бяха представени и обсъдени резултатите от съвместния опит с всички продукти в реални условия: качествени семена слънчоглед и царевица Pioneer, засяти от Оптиком с прецизната френска вакуумна анкерна сеялка MONOSEM NC и подходящо торене с продукти на Timac Agro.

От името на Института по земеделие-Карнобат, стопанин на полето, инж. Веска Праматарова сподели отличните си впечатленията от прецизната и добре планувана работа със сеялка Monosem, водеща до отлични резултати като производителност и качество на посевите. Гостите на събитието видяха равномерните, стройно подредени и еднакво добре развити слънчогледови и царевични растения – предпоставка за добри добиви.

Оптиком представи и други машини, някои от които с особено атрактивни за земеделските производители лизингови схеми за покупка с 0% лихва и изплащане до 36 месеца:

Трактор McCormick Х6.430 с мощност 133 к.с. и XtraShift трансмисия, високо ниво на комфорт и подходящ едновременно както за тежки операции – оран, дисковане, така и за по-леки – сеитба, торене, прибиране на зелена маса и др.;

Трактор Landini 5-115H с мощност 113 к.с. – универсална машина, с елегантен дизайн и комфортна кабина, за всички дейности в съвременното земеделие и животновъдство;

6-редова сеялка Monosem NG Plus4  с цяла греда, оборудвана с Pro-колело, компютър, Microsem микрогранулаторна уредба и торовнасяща уредба; 

Телескопичен товарач JCB 531-70 AGRI с товароподемност 3100 кг на 7 м височина на повдигане, висока маневреност, изключителна стабилност, отлична видимост и несравним комфорт и производителност, най-предпочитаният модел телескопичен товарач от българските земеделски производители!

Фермерите от Северозападна България могат да посетят следващата поред среща на полето в рамките на Портфолио Фарм на 20 юли от 10 часа край село Якимово, Монтана, където също ще видят добрите резултати от работата на сеялките Monosem в комбинация със семената на Пионер и препарати от Лактофол. Трактори и товарачи от Оптиком ще бъдат на разположение на посетителите за тест-драйв, а търговския и сервизен екип на компанията ще ги очаква на демо-полето. 

Демонстрация на най-нови технологии в земеделието край Карнобат
11339
 

Последни материали
Виж
Служебен кабинет
Украинската помощ ще бъде преведена на 52 хиляди земеделци до 15 май
Какви цели си поставя новият министър на земеделието и храните
Документи се подават до 29 април
Нов конкурс за старши експерти във фонд „Земеделие“
Особености, които трябва да знаете
При богата на калций почва понякога се раждат бедни на този елемент плодове
Томбола с награди при покупка
Започна Великденски Кооперативен Базар в София
Нормативни промени
Новите ставки за биопроизводство през 2024 г., които ще се обсъждат до 20 май
Свързани материали
Виж
Оптиком пуска промоция за товарачи JCB без лихва в партньорство с UniCredit & JCB Finance
Спестете пари от торове чрез прецизно торене със SULKY DX 30+
Метеостанциите XFarm: Иновационна технология за професионалистите в земеделието
Оптиком със супер промоция на дискови брани Pallada до края на БАТА Агро 2023
Пръскачките Caffini Global - иновативни решения за ефективен земеделски бизнес, сега на по-добра цена!
С карта JCB LiveLink получавате цялостен контрол върху вашите машини
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини