Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
06.07.2017 г.

Фрикадели

Фрикадели

Измесваме добре каймата, като слагаме яйцата, магданоза и останалите подправки. Оформяме дълги кебапчета, които овалваме в галета и пържим в сгорещената мазнина. Вадим ги и ги слагаме в топъл съд. В мазнината от пърженето прибавяме киселото мляко, размесено с малко брашно и сгъстяваме соса на котлона с непрекъснато бъркане. Заливаме с него фрикаделите. 

Продукти за кебачетата: 600 г кайма /смес/, 3 с.л. олио, 2 яйца, сол, черен пипер, магданоз,  2-3 с.л. галета, 1 ч.ч. кисело мляко 

2220
Последни материали
Виж
Очертава се сериозна конкуренция с предложението на Glencore
Archer Daniels Midland поиска да купи Bunge
Пробив
Държавата като посредник за участие на български фирми в търговете за зърно в Саудитска Арабия
Предстоящо
Националната асоциация на зърнопроизводителите свиква общо събрание на 23 февруари в Хисаря
Анализ
Алан Матюс: Делът на ОСП спрямо целия бюджет на ЕС ще бъде намален от 35 на 30%
Анализ
CAPA: Всичките 15 селски райони изостават критично в икономическо отношение
Процедури
Еврокомисарят Фил Хоган подкрепи работния план на българското председателство в сектор „Земеделие“
Свързани материали
Виж
Приятели на SINOR.bg: Стоматолог, София/    Професионална техника /    Градинска техника /    Книжарница /    АГРОВЕСТНИК /    
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам