Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
03.07.2017 г.

Яхния със зелен лук

Яхния със зелен лук

Нарязваме месото на хапки и го пържим в сгорещеното олио заедно със ситно нарязания лук. Щом лукът поомекне, прибавяме 2-3 с.л. наситнен джоджен и 2-3 с.л. наситнен магданоз, поръсваме червения пипер, слагаме 5-6 зърна черен пипер и посоляваме. Наливаме 1 ч.ч. топла вода, добавяме разтопеното масло и варим на тих огън, докато ястието остане на мазнина. Накрая подправяме с лимоновия сок.

Продукти за яхнията: 1 кг агнешко месо, 1 к.ч. олио, 3 връзки зелен лук, 1 ч.л. червен пипер, 30 г краве масло, 1 с.л. лимонов сок, магданоз, джоджен, черен пипер, сол.

1555
Последни материали
Виж
Времето
Оранжев код за валежи от сняг и силен вятър за 19 области
Протест
Гръцките фермери отново изкарват тракторите по пътищата
Всяко нарушаване на покоя на пчелите вреди на доброто презимуване
В пчелина през януари
Рецепта с кайма
Кремсупа с топчета
От 1 януари
Турция понижи митото върху вноса на орехи и бадеми до 15 на сто
Румъния е на първо вясто по заети в биологичния сектор
България е лидер в ЕС по ръст на площите с биоземеделие през настоящото десетилетие
Свързани материали
Виж
Постна рецепта
Вегeтарианска попска яхния
Свинска яхния по градинарски
Лучена яхния с пиле
Доматена яхния
Пикантна яхния с гъби
Яхния от риба
Приятели на SINOR.bg: Стоматолог, София/    Професионална техника /    Градинска техника /    Книжарница /    АГРОВЕСТНИК /    
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам