Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
26.01.2017 г.

Шаран с маслини

Шаран с маслини

Нарязваме шарана на големи парчета, които нареждаме в широка тенджера. Наливаме олиото и топла вода, която да покрие рибата. Прибавяме обелените и настъргани домати, счукания чесън, ситно нарязана мащерка и сол на вкус. Захлупваме и задушаваме 20 мин на слаб огън. Прибавяме ситно нарязаните маслини и задушаваме още 20 мин.

Продукти: около 1,200 кг шаран, 1 к.ч. олио, 4 домата, 6 скилидки чесън, 20 маслини, мащерка, сол.

2753
Коментари (0)
Напиши коментар
Последни материали
Виж
Практика
Колко органични торове и микроелементи съдържат листата и стъблата на цвеклото
Остава неясно можем ли още да ги използваме и за мезе към нея
В САЩ вече произвеждат бирата за по-добър вкус направо с картофите
Класическо вкусно ястие
Гювеч със свинско и кисело зеле
Седмична ценова справка
Цени на цяло агне по региони
Цени на яйца на едро и дребно по региони
Цените на яйцата в страната остават високи
С извънредна помощ
ЕС в крайна сметка ще покрие част от загубите от наводненията на фермерите в Литва
Свързани материали
Виж
Шаран с домати на фурна (плакия)
Само за седмица инспектори иззеха 2,3 километра мрежи
Рибена чорба от глава на див шаран
На трапезата за Никулден
Пържоли от шаран с гъби
Приятели на SINOR.bg: Стоматолог, София/    Професионална техника /    Градинска техника /    Книжарница /    АГРОВЕСТНИК /    
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2017

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам