Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
10.01.2017 г.

Кюфтенца по гръцки

Кюфтенца по гръцки

Накисваме хляба във вода, след това леко го изстискваме. Смесваме месото, оцета, яйцето, подправките и омесваме. Оставяме в хладилник за няколко часа, за да поеме месото ароматите. Правим кюфтенца от сместа, овалваме в брашно и пържим в на котлон в зехтина. Можем да ги изпечем в гореща фурна за 15-20 минути, но в този случай не ги овалваме в брашно.

Продукти: 3 филии сух бял хляб, без кората, 1 кг смляно месо телешко, 1 ч.л. оцет, 1 яйце, 1/4 ч.ч. ситно нарязан пресен джоджен или 1 с.л. сух, 1-2 ч.л. риган, 5 скилидки чесън, ситно нарязани, сол на вкус, брашно, зехтин.

Кюфтенца по гръцки
5131

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
Прозрачност
Журналистка по съдебен път принуждава агенцията по храните да й осигури достъп до обществена информация
Предстоящо
Селскостопанска академия чества празника на земеделската наука Даровете на природата
Проектобюджет за следващата година
През 2019 г. в земеделието ще влязат 2,694 млрд. лв. от ЕС и 475,2 млн. лв. от националния бюджет
Важно за фермера
Какви данъчни облекчения ще ползват земеделските производители през 2019 г.
Началото на ноември се залагат семена за разсад домати
Зрял фасул с кървавица
Свързани материали
Виж
Кюфтета с пиперки и гъби
Кюфтета със сусам
Кюфтенца с бира
Вкусно
Кюфтета по тревненски
Кюфтета със сос от патладжани
Ястия с кайма
Кюфтета с кестени
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам