Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
01.01.2017 г.

Супа от карфиол с месо

Супа от карфиол с месо

Сипваме в бульона прясното мляко, слагаме карфиола, накъсан на розички и когато поомекне, го правим на пюре с миксера. В маслото запържваме брашното, разреждаме с бульона и заедно с пасирания карфиол ги слагаме на огъня. Щом заври, пускаме малки топчета, приготвени от каймата, сол, черен пипер и яйцето. Варим супата 20-30 минути. Застройваме я с киселото мляко и жълтъка, поръсваме с магданоз и черен пипер.

Продукти: 250 г смляно месо, 1/2  глава карфиол, 1 каф.ч. прясно мляко, 1 с.л. брашно, 1 с.л. разтопено масло, 1 яйце, 1 жълтък, 3-4 с.л. кисело мляко, черен пипер, магданоз, 1 л месен бульон, сол.

Супа от карфиол с месо
2870

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
През изминалото денонощие са изгоряли 30 кошера и над 400 бали слама
Нелеп инцидент
Три годишно дете отне живота на 63 годишна жена от село Долно Лешко
Връчиха годишните награди за борба с престъпленията срещу природата
Очаква се неравномерно поникване на пшеницата през зимния период
Сушата ще е основен проблем в Европа и Черноморския регион за зърнопроизводството
Декоративни растения
Маклура (адамова ябълка) – декоративно и лечебно растение
Есенна супа
Свързани материали
Виж
Есенна супа
Мераклийски
Оризова супа от овче месо
Спаначена супа с кайма
Доматена супа с месо
Здравословно
Зелена супа с картофи
Рецепта
Селска лучена чорба
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам