Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
01.01.2017 г.

Супа от карфиол с месо

Супа от карфиол с месо

Сипваме в бульона прясното мляко, слагаме карфиола, накъсан на розички и когато поомекне, го правим на пюре с миксера. В маслото запържваме брашното, разреждаме с бульона и заедно с пасирания карфиол ги слагаме на огъня. Щом заври, пускаме малки топчета, приготвени от каймата, сол, черен пипер и яйцето. Варим супата 20-30 минути. Застройваме я с киселото мляко и жълтъка, поръсваме с магданоз и черен пипер.

Продукти: 250 г смляно месо, 1/2  глава карфиол, 1 каф.ч. прясно мляко, 1 с.л. брашно, 1 с.л. разтопено масло, 1 яйце, 1 жълтък, 3-4 с.л. кисело мляко, черен пипер, магданоз, 1 л месен бульон, сол.

Супа от карфиол с месо
3242

Последни материали
Виж
В началото на май ще бъде отворен отвори приемът за застраховане на реколтата
Отварят приема по мярката за инвестиции в преработката на грозде вероятно в края на март
Делът на Обединеното кралство в износа на селскостопанските ни продукти е едва 2 на сто
Порожанов не очаква преки загуби за родните фермери от излизането на Великобритания от ЕС
Правителството прие и постановление за промяна на бюджета на агроведомството
Одобрено е създаването на обща компания за земеделски инвестиции със Саудитска Арабия
Откриха изложенията АГРА, ФУДТЕХ и Винария
Пловдив отново става столица на агробизнеса, виното и храните
Вместо през април според индикативния график
Средствата по обвързаната подкрепа за плодове и зеленчуци може да бъдат преведени още през март
Пристигналите в столицата 100 трактора за малко да блокират транспорта
Словашките фермери протестираха срещу политиката на ресорното министерство
Свързани материали
Виж
Зимна супа от телешки джолан
Кремсупа с топчета
Картофена супа с топчета
Есенна супа
Мераклийски
Оризова супа от овче месо
Спаначена супа с кайма
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам