Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
01.01.2017 г.

Супа от карфиол с месо

Супа от карфиол с месо

Сипваме в бульона прясното мляко, слагаме карфиола, накъсан на розички и когато поомекне, го правим на пюре с миксера. В маслото запържваме брашното, разреждаме с бульона и заедно с пасирания карфиол ги слагаме на огъня. Щом заври, пускаме малки топчета, приготвени от каймата, сол, черен пипер и яйцето. Варим супата 20-30 минути. Застройваме я с киселото мляко и жълтъка, поръсваме с магданоз и черен пипер.

Продукти: 250 г смляно месо, 1/2  глава карфиол, 1 каф.ч. прясно мляко, 1 с.л. брашно, 1 с.л. разтопено масло, 1 яйце, 1 жълтък, 3-4 с.л. кисело мляко, черен пипер, магданоз, 1 л месен бульон, сол.

Супа от карфиол с месо
3490

Последни материали
Виж
При командировки ставали 40 на сто от катастрофите в Европейския съюз
Засилват инструкциите за шофьорите на служебни автомобили
Първите регистрации за посевни полета са от днес
БАТА АГРО 2020 г. ще се проведе от 11 до 15 май край Стара Загора
Предстоящо
За първи път на животновъдното изложение в Сливен ще има състезание за най-умел месар
Редица градове в Северна Европа са изправени пред риск от недостиг на вода
Според еколози лошото управление на водите причинява засушавания в Европа
Предстоящо
Обучават рибарските сдружения как да кандидатстват за европари
Да се хванеш за главата
Само трима директори посрещнали за „добре дошъл“ новия шеф на фонд „Земеделие“
Свързани материали
Виж
Градинарска супа
Зимна супа от телешки джолан
Кремсупа с топчета
Картофена супа с топчета
Есенна супа
Мераклийски
Оризова супа от овче месо
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам