Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
26.05.2016 г.

Бърза картофена гозба

Бърза картофена гозба

Обелваме, нарязваме на кръгчета и задушаваме в кравето масло предварително сварените в подсолена вода картофи. Ситно нарязания лук запържваме до зачервяване в олиото. Прибавяме картофите и скълцания магданоз, поръсваме с черен пипер, посоляваме на вкус. Ястието поднасяме веднага.

Продукти: 1,5 кг картофи, 5 глави кромид лук, 1 китка магданоз, 2 с. л. разтопено краве масло, половин к. ч. олио, черен пипер и сол на вкус.

Бърза картофена гозба
3447

Последни материали
Виж
За отглеждащите крави и юници, биволи, овце-майки и кози-майки
Животновъдите ще получат 26,3 млн. лева de minimis
Пчеларите ще бъдат компенсирани с 600 хил. лева за щети от растителна защита
Бизнес инициативи
WWF възражда изоставени села по поречието на Дунав
Пазари
Турция купи 100 хиляди тона царевица
ЮЗДП
Обсъждат се модерни практики за опазване на горите
Ганчо Ламбев, председател на кооперацията в свищовското село Царевец:
Само държавата може да възстанови напояването край Дунав
Свързани материали
Виж
Средногорски омлет
Съвети за градинари
Да откъсваме ли цветовете на картофите за по-високи добиви?
Датски фермери продадоха първата за годината реколта биокартофи по 200 евро килото
Фонд „Земеделие“
За хиляда тона картофи са представени фалшиви фактури по обвързаната подкрепа през 2018 година
Миналогодишната суша в Европа остави производителите без семе
С 20 на сто по-малко картофи ще бъдат засадени тази пролет
ЕК отряза достъпа на украинските картофи
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам