Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
15.02.2016 г.

Пържени пилешки кожички

Мезе за бира

Чесънът се счуква и се смесва със соевия сос. Нарязвате пилешките кожички на парченца подходящи за една хапка. Заливате в съд кожичките със соевия сос и чесъна. Оставяте да престои в хладилника за 1- 2 часа. След което заграйте слънчогледово олио в тиган и пържете докато кожичките придобият златистокафяв цвят. Изваждате с решетъчна лъжица.  Сервират се с лимон и соев сос. Консумират се топли.

Продукти: пилешки кожички,  соев сос, 3 скилидки чесън

 

Пържени пилешки кожички
62749
 

Последни материали
Виж
Особености, които трябва да знаете
При богата на калций почва понякога се раждат бедни на този елемент плодове
Томбола с награди при покупка
Започна Великденски Кооперативен Базар в София
Нормативни промени
Новите ставки за биопроизводство през 2024 г., които ще се обсъждат до 20 май
Програма за компенсиране на разходите за селскостопанска техника
Украйна отпусна 25% компенсация на фермерите за закупена техника
Заек капама
Нова оценка
Перспективите за производство на зърнени култури в Южна Африка рязко се влошиха
Свързани материали
Виж
Месни хапки на тиган
Пържени кебапчета
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини