Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
23.08.2015 г.

Шницели с кайма и картофи

Измиваме, обелваме картофите и лука и ги настъргваме на ренде. Смесваме ги с каймата и добавяме яйцата, брашното и подправките. С мокри ръце оформяме плоски шницели с дебелина около сантиметър и половина и овалваме в галета. Разбиваме белтъците на сняг, потапяме шницелите и пържим  до златисто в сгорещената мазнина.

Продукти за шницел: 500 г кайма (свинско и телешко), 500 г картофи, 2 глави кромид лук, 2 яйца, 4 супени лъжици брашно, 1 щипка кимион, 1 щипка къри, черен пипер, сол на вкус; за панировката: 1 к.ч. галета, 2 белтъка, 4 с.л. олио.

Шницели с кайма и картофи
12638
 

Последни материали
Виж
Служебен кабинет
Украинската помощ ще бъде преведена на 52 хиляди земеделци до 15 май
Какви цели си поставя новият министър на земеделието и храните
Документи се подават до 29 април
Нов конкурс за старши експерти във фонд „Земеделие“
Особености, които трябва да знаете
При богата на калций почва понякога се раждат бедни на този елемент плодове
Томбола с награди при покупка
Започна Великденски Кооперативен Базар в София
Нормативни промени
Новите ставки за биопроизводство през 2024 г., които ще се обсъждат до 20 май
Свързани материали
Виж
Пълнени тиквички
Баници с плънка от месо
Спагети с кайма
Деликатес с кайма
Макарони с кайма и зеленчуци
Наситнете каймата
Чили кон карне
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини