Обелваме патладжана, осоляваме го и оставяме 15 мин да престои. Отцеждаме отделилата се течност. Нарязваме зеленчуците на дребно и ги запържваме в тиган с 3 с.л. олио. Когато чушките омекнат в тигана, добавяме нарязаната на парченца наденица. Малко преди да свалим ястието от котлона, добавяме брашното, размито в чаена чаша вода и след няколко минути поръсваме с подправките. Захлупваме с капак и задушаваме още 5 минути. Готовото ястие поръсваме с наситнен пресен магданоз.
Продукти: 1 кг чушки, 2 глави лук, 4 домата, 1 морков, 1 патладжан, 3 парчета наденица, 1 ч.л. червен пипер, черен пипер, сол, 1 с.л. брашно, олио, магданоз.