Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
29.12.2014 г.

Баници с плънка от месо

Баници с плънка от месо

Каймата, подправена със сол и черен пипер, и лукът се запържват в олиото, като се разбърква добре. Корите се разделят на 3 плата. В намаслена тавичка се слага първият плат, върху него – половината от каймата, кори, пак кайма и отгоре третият пласт. Наръсва се леко с олио и се пече на умерена фурна.

Продукти: 500 г кори за баница, 400 г качественна кайма, 1 глава лук, 3 с. л. олио, черен пипер, сол.

Баници с плънка от месо
6207

Последни материали
Виж
Конференция в Брюксел
Танева: В България най-много биопроизводители има в сектор пчеларство
Закон за земята - проект
До 31 октомври ще се депозират споразуменията за ползване на пасища, мери и ливади за следващата година
Браншови организации
От 18 ноември вървят обучения в новия център за обучение, организиран от овцевъдната асоциация
Дъждовете със стопанско значение бяха решаващи за развитието по области
Топлото време съживи късните есенници в Украйна
Клуб Инвестор
Цифровизацията в земеделието ще донесе повече печалба в сектора
След като прокуратурата цяла година не публикува резултати от проверки
Разпръснаха със сълзотворен газ протест срещу замърсяване на Лоара с химикали
Свързани материали
Виж
Селска баница
Баница със свинско месо
Усукана баница
Усукана баница
Празници
На Сирни заговезни се иска прошка и се прощава
Баница с месо
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам