Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
24.11.2014 г.

Баница с месо

Баница с месо

Каймата, овкусена със сол и черен пипер, и лукът се запържват в олиото. Наситнете добре каймата, като разбърквате интензивно. Корите се разделят на 3 плата. В намаслена тавичка се слага първият плат, върху него – половината от каймата, кори, пак кайма и отгоре третият пласт. Наръсва се леко с олио и се пече на умерена фурна.

Продукти: 500 г обикновени кори за баница, 400 г кайма, 1 глава лук, 3 с. л. олио, черен пипер, сол.

Баница с месо
7543

Последни материали
Виж
Проектобюджет 2020 г. - земеделие
Парите за издръжка на работещите в контрола на храните се вдигат с 3,5 млн. лв. през 2020 г.
Еколози искат оставката на екоминистъра
България губи над 5 милиона евро от програма „Околна среда“, ЕК обмисля спиране на междинните плащания
След потвърждение за рисковете за здравето от Европейската агенция по храните
ЕС забранява употребата на хлорпирифос от догодина
Само при фуражната пшеница е регистриран спад
Украйна изнася в бясно темпо маслодайни култури и зърно
Анкетата на Сдружение за модерна търговия
Българските продукти са водещи в асортимента на Billa, Kaufland, Lidl и T MARKET
Задушена тиква с гъби
Свързани материали
Виж
Селска баница
Баница със свинско месо
Усукана баница
Усукана баница
Празници
На Сирни заговезни се иска прошка и се прощава
Баници с плънка от месо
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам