Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
24.11.2014 г.

Баница с месо

Баница с месо

Каймата, овкусена със сол и черен пипер, и лукът се запържват в олиото. Наситнете добре каймата, като разбърквате интензивно. Корите се разделят на 3 плата. В намаслена тавичка се слага първият плат, върху него – половината от каймата, кори, пак кайма и отгоре третият пласт. Наръсва се леко с олио и се пече на умерена фурна.

Продукти: 500 г обикновени кори за баница, 400 г кайма, 1 глава лук, 3 с. л. олио, черен пипер, сол.

Баница с месо
8045

Последни материали
Виж
Общински проекти
В Плевенско се изпълняват над 250 проекта за близо 100 млн. лв. по селската програма
С близо 20 млн.т по-малко пшеница в Евросъюза през 2020 г.
Картофи, задушени със зеленчуци
Четиво за експерти
По старите проекти на ПРСР до края на 2020 г. ще бъдат платени 103 милиона лева над планираното
Демонстрация в реални условия в кравеферма в село Спасово
Как товарачът JCB 427 AGRI се справя с подготовката на силажа в силажната яма?
Предстоящо
Вход свободен за филм за застрашената планета - на 16 август
Свързани материали
Виж
Селска баница
Баница със свинско месо
Усукана баница
Усукана баница
Празници
На Сирни заговезни се иска прошка и се прощава
Баници с плънка от месо
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам