Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
06.11.2014 г.

ВАРЕКС открива нов сервизен център в Русе

Инвестиции

Farmer.bg

На 6-ти ноември от 15,30 часа вносителят на селскостопанска техника „Варекс” ще открие официално новия си търговско - сервизен център в Русе,  съобщиха от компанията. В обекта са инвестирани 3 млн. лв., като самата база се разпростира върху площ от хиляда квадратни метра. Центърът се намира на бул. „Христо Ботев“, при кръстовището с бул. „Васил Левски“. Новата инвестиция е доказателство за амбициите на мениджмънта да бъде от полза на своите клиенти. „Варекс” влага постоянно средства за развитието на човешкия ресурс, търговско-сервизната база и инфраструктурата, за да постигне пълно регионално покритие и техническа обезпеченост на своите поделения за нуждите на клиентите си.

"Целта на новия център е фермерите да разчитат на все по-качествено сервизно обслужване не само чрез специализираното оборудване и продажбата на оригинални резервни части, но и чрез висококвалифицираните сервизни специалисти", посочи и Елисавета Маркова, управител на компанията.

„Варекс” е динамично развиваща се дистрибуторска фирма с годишен оборот над 25 милиона лева. Основните марки, които предлагат, са CHALLENGER, MASSEY FERGUSON, LAVERDA и др. Съвкупността от машините с марките на AGCO – CHALLENGER, MASSEY FERGUSON И LAVERDA предоставя префектната комбинация от модерни технологични решения за фермерите по света, а ВАРЕКС ООД е носител на правата да ги предлага у нас.

CHALLENGER е насочена към крупните земеделски стопанства. Със своите гумено-верижни трактори от сериите МТ700 И МТ800  в диапазона от  300 до 600 КС и уникалната MOBIL TRACK СИСТЕМА марката, произвеждана в САЩ, е световен лидер при тракторите с най-високата теглителна способност и производителност. CHALLENGER предлага и най-модерните самоходни пръскачки на пазара от СЕРИЯТА ROGATOR 600 и ROGATOR 700.

MASSEY FERGUSON  е с най-богатата история и традиции в световен мащаб, наложена марка на пазарите във всички страни от десетилетия. MASSEY FERGUSON произвежда КОЛЕСНИ ТРАКТОРИ в диапазона от 50 до 400 КС, както и телескопични товарачи във фабриките на AGCO  във Франция, като продуктите са предназначени за най-широк кръг потребители в сектора на земеделието. Гамата продукти с марката MASSEY FERGUSON   включва зърнокомбайни и сламопреси, всеки от които са добре наложени в световен мащаб и предпочитани от клиентите.

Зърнокомбайните от марката LAVERDA, произвеждани в Северна Италия, имат отлична репутация на пазарите в страните от Европа. Със своя дългогодишен опит в проектирането на  зърноприбиращи мишини, фабриката в Бреганци се превърна в регионален център на AGCO за Европа, Африка и Близкия Изток за развитието натази стратегическа група продукти на американския концерн. Фабриката има традиции в производството на нивелиращи машини и оризокомбайни вече десетилетия. Наред с горепосочените водещи марки ВАРЕКС предлага и широка гама качествени и високопроизводителни машини на марките DIECI, Great Plains, Goizin, Gaspardo. SEPPI-M, Capello, Pezzolato и други.

ВАРЕКС – най-балансираното портфолио на българския

С комбинацията от машини от посочените марки на AGCO, ВАРЕКС се превърна в лидер на българския пазар, като амбициите на фирмата е да извоюза челно място за предлаганите от нея продукти, постигайки водещ пазарен дял в страната.

ВАРЕКС открива нов сервизен център в Русе
5988
 

Последни материали
Виж
1558 проекти за технологична и екологична модернизация за над 320 млн. лв. са одобрени по НПВУ
Над 600 противоградови ракети са изстреляни в Пловдивско, Хасковско, Старозагорско и Сливенско през последните часове
Промените в Наредба за интервенциите по директни плащания са качени за обществено обсъждане
Започна Кампания 2024 по директни плащания
24 проекта за центрове за подготовка и съхранение на плодове и зеленчуци получават финансиране по НПВУ
ДФЗ изплати близо 10 млн. лв. на 5 094 малки фермери за Кампания 2023
Актуална анкета сред работодателите
Анкета сред бизнеса показва, че през 2024 г. в земеделието не се очаква увеличение на заетостта
Свързани материали
Виж
Инвестиции
Силен интерес от фермерите към новия център на Варекс
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини