Начало » Пазари » Плодове и зеленчуци
30.10.2014 г.

Дегустация на сладка и консерви ще се проведе на 6-и ноември в Интер Експо центъра в София

В рамките на изложението „ИнтерФуд &Дринк”

Farmer.bg

На 6-и ноември Съюзът на преработвателите на плодове и зеленчуци организират представяне на продукти под мотото „Модерни в традицията”. Дегустацията се провежда в рамките на специализираното изложение  „ИнтерФуд & Дринк”, което всяка година по това време се организира в в Интер експо центъра в София. По време на изложението ще бъдат представени висококачествени преработени плодове и зеленчуци, произведени от членове на съюза.

Сред тях са готови ястия на доматена основа като имам баялдъ, лечо, зеленчуци с доматена заливка, консервирани домати, печени пиперки, патладжани и др.Традиционните праскови в захарен сироп, конфитюр от рози и шипков мармалад също ще бъдат изложени.

Промоцията е част от изпълнението на проекта „Освободете европейския вкус”, с който българските консервни заводи търсят нови пазари в Русия и Обединените Арабски Емирства. Този проект е разработен и спечелен от съюза по мелките за  „Насърчаване на селскостопанските продукти на ЕС в трети страни.

Промоционалната програма  „Освободете европейския вкус” се фокусира върху външните пазари, за да може консервната индустрия да възобнови имиджа си в държави, където преди години нейните продукти са били познати.

 

Дегустация на сладка и консерви ще се проведе на 6-и ноември в Интер Експо центъра в София
9787
 

Последни материали
Виж
Унгария остави в сила забраната за внос на селскостопански продукти от Украйна, въпреки решението на ЕП
Гълъби по манастирски
Сделките на зелено и при останалите зърнени и маслодайни култури
За една седмица фючърсите при пшеницата поскъпнаха с 3 евро на тон
ДЗЕС-те и други защонодателни промени
Европарламентът даде зелена светлина за промените в Общата селскостопанска политика
Предстоящо
На 26 април награждават победителя в конкурса за иновативно предприятие
Очакват се отговорите на кабинета
ЕК с предупреждение за санкции срещу България в три области
Свързани материали
Виж
Агростатистиката
С всяка година износът на консерви спада
Предстоящо
Бъдещето на консервната индустрия ще се дискутира на 4 април в Старосел
Пловдив
Годишна среща на преработвателите на плодове и зеленчуци
От 27 до 29 септември в Познан
Български производители на консерви се представят на изложение в Полша
Предстоящо
Традиционните производители на консерви се представят на изложение в Полша на 27 септември
Предстоящо
Ден на отворените врати на Асоциация „Традиционни български консерви“
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини