Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
11.09.2014 г.

Макарони с гъби

Сваряваме макароните в подсолена вода до готовност. Лука почистваме и нарязваме на колелца, гъбите – на тънки ивички, бекона – на кубчета. В дълбок тиган загряваме олиото, изпържваме лука и го изваждаме. Изпържваме гъбите с бекона, сипваме сметаната, кипваме, връщаме лука и варим на тих огън 3 мин. Прибавяме отцедените макарони, разбъркваме, сваляме от огъня и посипваме с кашкавала.

Продукти за 4 порции: 400 г макаронени изделия, сол, 2 глави лук, 2 стръка пресен лук, 400 г гъби, 4 с.л. олио, парче бекон, 100 мл сметана, 100 г настърган кашкавал.

Макарони с гъби
8970
 

Последни материали
Виж
Мнението на бранша
Бизнесът иска затвор за причинителите на птичи грип от малките дворове
Можем да използваме канелата не само в кухнята, но и в градината
Десетки сигнали за мнимо бедстващи щъркели в Хасково
БНБ предупреждава за зачестили телефонни измами с името на банката
Производството на зърнени култури в Судан е намаляло с над 40%
МЗХ и браншови представители започват работа по Закон за кооперативите
Свързани материали
Виж
Евростат: Над 6 милиона тона тестени изделия са произведени през 2022 г.
Макаронена салата с пушено пиле и боб
Силните горещини в основни износители унищожават посевите
Световният лидер в производството на макарони изпитва недостиг на пшеница
Доматена кремсупа с макарони
Коледа
Френска салата с месо и макарони за празниците
Макарони с кайма и зеленчуци
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини