Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
22.04.2014 г.

Супа от дроб

Нарязваме дроба на тънки ивици и го изпържваме от двете страни в масло. Посоляваме, поръсваме с черен пипер, нарязваме го на ситно. В същата мазнина изпържваме нарязания на полукръгчета лук. Прибавяме дроба и посипваме с брашно. Заливаме с вряла вода, кипваме и варим на среден огън до готовност. Накрая посипваме с копър и магданоз.

 

Продукти: 250-300 г дроб, 1 глава лук, 2 с.л. брашно, масло за изпържване, копър, магданоз, сол, черен пипер.

Супа от дроб
6339
 

Последни материали
Виж
Над 600 противоградови ракети са изстреляни в Пловдивско, Хасковско, Старозагорско и Сливенско през последните часове
Промените в Наредба за интервенциите по директни плащания са качени за обществено обсъждане
Започна Кампания 2024 по директни плащания
24 проекта за центрове за подготовка и съхранение на плодове и зеленчуци получават финансиране по НПВУ
ДФЗ изплати близо 10 млн. лв. на 5 094 малки фермери за Кампания 2023
Актуална анкета сред работодателите
Анкета сред бизнеса показва, че през 2024 г. в земеделието не се очаква увеличение на заетостта
През сезона изоставането в доставките от Украйна за чужбина е с над 80 на сто
Износът на слънчоглед от Украйна за България скочи близо 4 пъти през март
Свързани материали
Виж
Хуманно отглеждане
Гъшият дроб от птици без принудително гушене е с тройна цена
Производителите се надяват така да отстранят етичните проблеми с гушенето
Във Франция създадоха гъши дроб от епруветка
Ордьовър от гъши дроб
Заради ръста на разходите за фуражи
Производителите на гъши дроб във Франция вдигат цените
Воденичарска кавърма
Защо опадват листата на дендробиумът
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини