Начало » Новини » Страната
25.03.2014 г.

Ученици по хранителни технологии получиха грамоти

Награди
Ученици по хранителни технологии получиха грамоти

МЗХ

 

Министърът на земеделието и храните проф. Димитър Греков връчи грамоти на ученици от Професионалната гимназия по туризъм и хранителни технологии "Николай Димов" в Пирдоп.

 

Грамотите са за отличното им представяне на тазгодишното Национално състезание "Най-добър млад готвач, сервитьор, барман и хлебар-сладкар", което се проведе на 15 март в Хисар, съобщиха от министерството на земеделието.

 

Георги Венциславов Янчев беше отличен за спечелено първо място в категорията "Най-добър млад готвач", Милена Тихомирова Тодорова е удостоена с грамота за спечеленото първо място в категорията "Най-добър млад хлебар-сладкар", а Емилияна Николаева Стоянова е с приз за спечелено трето място в категорията "Най-добър млад барман".

Ученици по хранителни технологии получиха грамоти
3857

Последни материали
Виж
Поне още 2 животни с подобни показатели се предлагат за отстрел
Нашенец повали муфлон с рога за златен медал в ловното стопанство в Балчик
Държавата финансира подробно разписаните мерки при поява на заболяване
Одобрена е Националната програма за борба с болестите по животните до 2021 година
Валежите започват с дъжд в петък и със застудяването през нощта преминават в сняг
Метеоролог предупреди за сняг в края на седмицата
Рибата е пусната обратно във водата
Заловиха бракониери край Силистра с уловена 200-килограмова моруна
Не само красив, но и полезен
Хибискус – рубинът на вашия дом
Общо 68 новости ще бъдат показани в Международния панаир
Дигитално земеделие на АГРА, гъба срещу рак на ФУДТЕХ и инсталация за вино и бира на ВИНАРИЯ в Пловдив
Свързани материали
Виж
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам