Начало » Новини » Страната
25.03.2014 г.

Ученици по хранителни технологии получиха грамоти

Награди
Ученици по хранителни технологии получиха грамоти

МЗХ

 

Министърът на земеделието и храните проф. Димитър Греков връчи грамоти на ученици от Професионалната гимназия по туризъм и хранителни технологии "Николай Димов" в Пирдоп.

 

Грамотите са за отличното им представяне на тазгодишното Национално състезание "Най-добър млад готвач, сервитьор, барман и хлебар-сладкар", което се проведе на 15 март в Хисар, съобщиха от министерството на земеделието.

 

Георги Венциславов Янчев беше отличен за спечелено първо място в категорията "Най-добър млад готвач", Милена Тихомирова Тодорова е удостоена с грамота за спечеленото първо място в категорията "Най-добър млад хлебар-сладкар", а Емилияна Николаева Стоянова е с приз за спечелено трето място в категорията "Най-добър млад барман".

Ученици по хранителни технологии получиха грамоти
3738

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
Положителният резултат за заболяването е потвърден лабораторно
Откриха ново огнище на птичи грип в Пловдивско
След съдебно постановление
Никой не може да запазва права върху вкуса на продуктите в ЕС
Въпреки спада за месеца продажбите на комбайни запазват силен ръст от началото на годината
Продажбите на малките трактори са в основата на ръста на пазара в САЩ
В рамките на митническа проверка
Откриха над 27 000 литра нелегално вино в стопанска постройка в Ямболско
При темпо от около 2 милиарда броя за годината
Украйна върви към рекорд в износа на яйца
Водим в класацията на вносителите на пшеница в Обединеното кралство от началото на сезона
България се превръща в житницата на Великобритания
Свързани материали
Виж
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам