Начало » Новини » Страната
03.10.2013 г.

Послания на новите членове на мениджърският екип на БАСФ към партньорите

[B%]Мария Неделчева, Национален Търговски Мениджър на БАСФ:[%B]
С нарастване интензитета на земеделското производство нарастнаха и изискванията на фермерите към собствения им бизнес. Аз бях свидетел на този процес, очаквахме всичко това и никой не се съмнява, че БАСФ даде сериозен тласък на този интензитет.
Успехът на БАСФ е основан на стабилна система, организирана на принципа на триадата. Ние сме един изключително добър екип, признат и от конкуренцията. Нашите партньори – дистрибуторите, с които работим от години са хората, които вярват в нас и продължаваме да се развиваме заедно, да развиваме бизнеса, и фермерите – това са хората, които всъщност ни имат най-голямо доверие, защото сме заедно с тях на полето и решаваме техните проблеми, поставяме нови казуси и накрая заслужено се радваме на резултатите, които заедно сме постигнали.
Днешната ми промоция на позицията Национален Търговски Мениджър на БАСФ е резултат от колективния труд на всички нас и не е важно кой каква позиция заема, а е важно всеки да си върши работата. И да продължаваме да бъдем все така силни, задружни и весели. Благодаря на Ваня Горчева, че ме подкрепя и че повярва в мен.”

[B%]Върбан Върбанов, Регионален Търговски Мениджър за Южна България:[%B]
„Имам честта да работя в БАСФ от три години Първото нещо, за което си давам сметка, че всяка такава позиция е гласувано доверие от страна на БАСФ и моите колеги. Смятам да продължим да развиваме нашия екип специално в Южна България, да дадем още малко сила в приближаването до фермера, в правилния консултинг, който и до сега сме извършвали. Вярвам в моите колеги, вярвам в стратегиите на БАСФ, вярвам в нашите партньори - производители, че те вървят по правилен път и вършат своята работа, ние също ще вършим нашата. Убеден съм, че в крайна сметка всички ние ще имаме един по-успешен етап и по-добро българско земеделие, въпреки известните трудности, в които периодично влиза и съответно излиза сектора.
Благодаря на ръководството, на Ваня Горчева, на мениджмънта на БАСФ и на моите колеги, които са ме подкрепяли тези три години, за да израснем всички заедно до тук и съответно аз да поема тези отговорности.
Благодарим на медиите за вниманието на събитията около нас с надежда да продължават реално да отразяват нашите послания към пазара.”

[B%]Николай Николов, Регионален Търговски Мениджър за Североизточна България:[%B]
„Аз работя в БАСФ вече 8 години, през които се случиха много неща. Освен, че изградихме екип на национално ниво, при нас в регионален план в Североизточна България също се случиха много неща. Имаме един екип на много високо ниво, който много добре познава нуждите на фермерите, изграждаме една структура, която е много успешна и то не само защото в екипа ни работят доказани професионалисти, но и заради силната продуктова листа на БАСФ и на балансираната политика на компанията, на чиято база изградихме една съвсем нова дистрибуторска мрежа. Това ни струваше много усилия, които ние със сигурност не искаме да загърбваме, а искаме да продължим да развиваме и се надявам че новата структура на БАСФ България ще бъде много успешна. Вярвам, че това ще бъде ново начало за БАСФ България, за покоряване на нови върхове, защото ние формирахме един много силен екип, с който много си помагаме и всички знаем, че можем да разчитаме един на друг, защото земеделието е отрасъл, който със сигурност има много движения нагоре и надолу. 2013 година отново има предизвикателства. Фермерите имат трудности с по-ниските изкупни цени, но ние продължаваме да бъдем близо до тях и да им предлагаме най-добрите решения, както агрономически, така и с развитие на доста други услуги за тях и за нашите дистрибутори, за да можем да продължим да развиваме БАСФ България и да бъдем пазарен лидер в света на растителната защита. Пожелавам успех на новия търговски мениджмънт на компанията и се надявам заедно наистина да постигнем нови върхове.”

Послания на новите членове на мениджърският екип на БАСФ към партньорите
11131
 

Последни материали
Виж
Практика
Бъдещи лесовъди посетиха разсадника в Локорско
Демонстрация на специализирани трактори и пръскачки за лозя
Kubota Bulgaria в стопанството на винарна Мидалидаре
Мнението на бранша
Бизнесът иска затвор за причинителите на птичи грип от малките дворове
Можем да използваме канелата не само в кухнята, но и в градината
Десетки сигнали за мнимо бедстващи щъркели в Хасково
БНБ предупреждава за зачестили телефонни измами с името на банката
Свързани материали
Виж
Практика
Бъдещи лесовъди посетиха разсадника в Локорско
Демонстрация на специализирани трактори и пръскачки за лозя
Kubota Bulgaria в стопанството на винарна Мидалидаре
Мнението на бранша
Бизнесът иска затвор за причинителите на птичи грип от малките дворове
Можем да използваме канелата не само в кухнята, но и в градината
Десетки сигнали за мнимо бедстващи щъркели в Хасково
БНБ предупреждава за зачестили телефонни измами с името на банката
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини