Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
09.11.2017 г.
Задушено пиле с чесън и лимон
Задушено пиле с чесън и лимон

Нарязваме пилето на порции, които нареждаме на дъното на тенджерата. Върху всяка порция слагаме счукан чесън, доматени кръгчета, парченце масло и няколко зърна черен пипер. Посоляваме, наливаме вода до средата на месото, захлупваме и варим на умерен огън, докато сосът се сгъсти и ястието остане на мазнина. При поднасяне поръсваме с лимонов сок.

Продукти: 1 пиле, 1 глава чесън, 2 домата, 40 г краве масло, сокът от 1 лимон, черен пипер, сол.

522
Коментари (0)
Напиши коментар
Последни материали
Виж
На Никулден рибарите ще пекат луканки вместо риба в знак на протест
Холандци ще представят предимствата на кръговата икономика за земеделието
Аграрен доклад
За три години брутната стойност на агросектора е намаляла с 1 милиард лева
На 22 ноември фермери канят на чаен ден на Фестивала в София
На 22 ноември ще се проведе конференция за дуалното образование
Софтуер управлява автоматичното изключване на сеещи секции и променливата сеитбена норма въз основа на препоръчителна карта
Прецизна сеялка с пълно електрозадвижване
Свързани материали
Виж
Гювеч с пиле
Справка за цените на прясно, охладено пиле в страната
Справка за цените на прясно, охладено пиле в страната
Средните цени на едро и дребно за охладеното пиле в страната
Португалска фирма търси телешко, свинско и птиче месо от България
И четирите лабораторно проверени проби са отрицателни
Не е открит фипронил в пилешкото на българския пазар
Приятели на SINOR.bg: Стоматолог, София/    Професионална техника /    Градинска техника /    Книжарница /    АГРОВЕСТНИК /    
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2017

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам