Начало » Новини » Страната
06.11.2017 г.

На 13 ноември в София ще се проведе българо-ирански форум

sinor

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП) организира българо-ирански бизнес форум с двустранни срещи, който ще се проведе на 13 ноември в София, „София Хотел Балкан“ (бивш хотел „Шератон“). Събитието ще започне в 9,30 часа.

Бизнес форумът е под патронажа на министъра на икономиката Емил Караниколов. Мероприятието се организира съвместно от ИАНМСП и Организацията за малки предприятия и индустриални паркове на Иран, с която агенцията има подписан меморандум за разбирателство.

Иранската бизнес делегация включва представители на фирми, производители на млечни продукти. Целта на тяхната визита в България е да бъдат установени трайни отношения, основани на взаимноизгодно сътрудничество. Интересите на иранските бизнесмени са насочени към покупка на ново производствено оборудване за мандри, машини и технологии за производство и преработка, опаковка и пр., специализиран софтуер, специализирано лабораторно оборудване, аналитична апаратура, измервателни уреди и консумативи за анализ и контрол на качеството, нови технологии и ноу хау.

Крайният срок за записване е 9 ноември 2017 г.

Участието на българските фирми в Българо-иранския бизнес форум е безплатно и се организира в изпълнение на проект № BG16RFOP002-2.003-0002 „Организиране на търговски мисии и форуми за български производители и чуждестранни купувачи“, по който ИАНМСП е институционален бенефициент. Финансирането е осигурено от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма “Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020.

На 13 ноември в София ще се проведе българо-ирански форум
5498
 

Последни материали
Виж
Можем да използваме канелата не само в кухнята, но и в градината
Десетки сигнали за мнимо бедстващи щъркели в Хасково
БНБ предупреждава за зачестили телефонни измами с името на банката
Производството на зърнени култури в Судан е намаляло с над 40%
МЗХ и браншови представители започват работа по Закон за кооперативите
МЗХ публикува за обществено обсъждане новите изисквания по агроекологичните интервенции
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини