Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
24.10.2017 г.

STIHL MS 231 и MS 251 - мощни моторни триони за поддръжка на двора и градината, удовлетворяващи професионални изисквания

Рязане на дърва за огрев, поддръжка на дървесни насаждения в двора и градината, прореждане на дървесна растителност или изработка на различни красиви конструкции от дървен материал за двора – моторните триони са незаменими помощници на притежателите на по-големи дворове и градини. От началото на годината STIHL предлага на пазара два нови модела моторни триони, които ще задоволят високите изисквания на взискателните частни потребители. С STIHL MS 231 и MS 251 те ще се справят с лекота с всяка задача. Нисък разход на гориво, оптимално водене и лесно боравене с двата нови модела резачки – накратко: професионален клас уреди за поддръжка на личната градина.

Моторни триони STIHL MS 231 и MS 251 се отличават с висока мощност, която се дължи на иновативата двигателна технология 2-MIX, при която разходът на гориво в сравнение с традиционните двутактови двигатели на STIHL без технология 2-MIX е намален с до 20%, а отделянето на вредни газове – дори с до 70%.

Благодарение на микропроцесорното запалване стартирането на новите модели моторни триони е много лесно. По време на работа потребителите разполагат с 2 kW при STIHL MS 231, а при STIHL MS 251 съотв. с 2,2 kW мощност. Професионалната антивибрационна система намалява създаваните от двигателя и въртящата се режеща верига трептения. В резултат на това и двата модела се водят оптимално, изключително спокойно и с минимално усилие. Освен специалните пружини, разположени между моторния блок и ръкохватките, принос за ниското ниво на вибрациите има и веригата STIHL със слаби вибрации.

Поддръжката на тези два модела е точно толкова комфортна, колкото е и работата с тях. Дълготрайната филтрираща система с предфилтриране осигурява дори и при по-тежки условия на работа по-продължително използване на филтрите и съотв. по-дълги интервали на сервизиране. Освен това достъпът до елементите за поддръжка: въздушен филтър, свещи и ребра на цилиндъра е много лесен – достатъчно е само да се свали капака.

STIHL MS 231 и MS 251 - мощни моторни триони за поддръжка на двора и градината, удовлетворяващи професионални изисквания
6884
 

Последни материали
Виж
Аграрен университет - Пловдив
Отлични резултати oт опити с Принципал® Голд в АУ Пловдив
При лек спад в цената спрямо предишната тръжна процедура
Йордания купи на търг почти двойно повече фуражен ечемик от планирания
При свинското обаче приходите нараснаха въпреки спада в количествата
Франция сви рязко износа на месо
Песимистични прогнози за производство на зърно в Украйна през 2024 г.
МЗХ публикува наредба № 9 за обществено обсъждане
Кои са новите моменти в интервенциите „Биологично растениевъдство“ и Биологично пчеларство“
Седмична агрометеорологична прогноза за периода 19-25 април 2024 година
Неустойчиво време ще ограничава възможностите за работа на полето
Свързани материали
Виж
Лек бензинов трион с катализатор
MS 170-D от STIHL
Удобни уреди за прецизно и фино разпръскване
НОВО - ръчни пръскачки STIHL
Леката моторна коса STIHL FS 94 C съчетава комфорт и ефективност
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини