Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
19.09.2017 г.

Гозба от патладжани и телешко

Нарязваме месото на малки парченца, измиваме го и го задушаваме в подсолена вода, докато започне да се къса. Обелваме патладжаните и ги нарязваме на кубчета. Осоляваме ги и ги запържваме до зачервяване. Отново задушаваме месото, заедно с нарязаните на ситно лук, моркови и чушки. Накрая  прибавяме патладжаните, нарязания на филийки чесън и настърганите домати. Подправяме на вкус с черен пипер, магданоз и сол и възваряваме на огъня.

Продукти: 1 кг телешко месо, 5-6 средни патладжана, 1 глава лук, 2 моркова, 2 зелени чушки, 1 глава чесън, 6 домата, 1 магданоз, черен пипер, сол

Гозба от патладжани и телешко
6218
 

Последни материали
Виж
Служебен кабинет
Украинската помощ ще бъде преведена на 52 хиляди земеделци до 15 май
Какви цели си поставя новият министър на земеделието и храните
Документи се подават до 29 април
Нов конкурс за старши експерти във фонд „Земеделие“
Особености, които трябва да знаете
При богата на калций почва понякога се раждат бедни на този елемент плодове
Томбола с награди при покупка
Започна Великденски Кооперативен Базар в София
Нормативни промени
Новите ставки за биопроизводство през 2024 г., които ще се обсъждат до 20 май
Свързани материали
Виж
Методи за комплексен предзимен контрол на колорадския бръмбар
Патладжани с чесън и лук
Кюфтета от тиквички и патладжани
Практично
Ето как да решите проблемите с пипера и патладжана
Свинско месо с патладжани
Полезни съвети
Как да отглеждаме патладжани
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини