Начало » Новини » Страната
13.09.2017 г.

Агенцията за малки предприятия организира срещи с руски компании

sinor

В края на септември по инициатива на Изпълнителната агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) в София и Пловдив ще бъдат организирани срещи с руска бизнес делегация от Република Удмуртия, част от Руската федерация. В София срещата е насрочена за 26 септември, а в Пловдив – на 28 септември.

В бизнес делегацията участие ще вземат компании от: химическа промишленост, дървопреработваща и мебелна промишленост, електроника и електротехника, строителство, производство на изделия за спортни съоръжения и др. Посещението ще се води от Михаил Хомич, постоянен комисар в Москва за Република Удмуртия към Президента на Руската Федерация.

Деловото посещение има за цел насърчаване на двустранните търговско-икономически отношения между двете страни. Визитата ще даде възможност за създаване на преки бизнес контакти между заинтересовани компании, развитие на производствено коопериране, създаване на бизнес партньорства и други ползотворни дейности от взаимен интерес.

Участието в срещите е безплатно, а крайният срок за записване е 20 септември 2017 г.

На 19 и 20 септември пък ще има още две международни срещи, организирани от агенцияга.

На  20 септември ще се проведе българо-полски бизнес форум, който е част от деловото посещение на полския министър-председател Беата Шидло в България. В състава на делегацията е включена и група от 17 полски бизнесмени, които проявяват интерес към осъществяване на търговски връзки с български фирми. Форумът ще се състои в сградата Джон Атанасов на София Тех парк.

При проявен интерес от страна българските фирми, крайният срок за записване е 18 септември 2017 г.

Участието в бизнес форум е безплатно и се финансира по дейност 3 на проект № BG16RFOP002-2.003-0002 „Организиране на търговски мисии и форуми за български производители и чуждестранни купувачи“, по който ИАНМСП е институционален бенефициент по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020.

На 19 септември в Хотел Балкан (бивш Шератон) Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира българо-чешки бизнес форум. Събитието ще бъде открито от Емил Караниколов, министър на икономиката и Иржи Хавличек, министър на индустрията и търговията на Чешката Република. Форумът ще бъде съпътстван от двустранни бизнес срещи.

Агенцията за малки предприятия организира срещи с руски компании
4136
 

Последни материали
Виж
Служебен кабинет
Украинската помощ ще бъде преведена на 52 хиляди земеделци до 15 май
Какви цели си поставя новият министър на земеделието и храните
Документи се подават до 29 април
Нов конкурс за старши експерти във фонд „Земеделие“
Особености, които трябва да знаете
При богата на калций почва понякога се раждат бедни на този елемент плодове
Томбола с награди при покупка
Започна Великденски Кооперативен Базар в София
Нормативни промени
Новите ставки за биопроизводство през 2024 г., които ще се обсъждат до 20 май
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини