Начало » Важно за фермера » Животновъдство
01.09.2017 г.

HL-TopMix ще бъде партньор на форума СТЕКСПО 2017

HL-TopMix оказва подкрепа на месодайното говедовъдство в България чрез представяне на тенденциите в храненето на телета за угояване и добри практики в отглеждането. 

За втора път HL-TopMix ще бъде парньор на Асоциацията за развъждане на месодайните породи говеда в България (АРМПГБ) за провеждането на форума за месодайно говедовъдство СТЕКСПО 2017, който ще се проведе на 12-13 септември 2017 г.

От екипа на HL-TopMix споделят защо подкрепят форума:

„Стекспо е пряко ориентирано към всички участници в цикъла по отглеждане, изхранване, мениджмънт и реализация на месодайни говеда. Форматът е практически, с ценна информация за аудиторията, като се стреми да работи в посока прилагането на добри практики и развитие на месодайния сектор. Като партньор на професионалното фермерство у нас, ние от HL-TopMix знаем, че угояването е инвестиция. Ключов фактор е добрият мениджмънт на храненето, което е предпоставка за успешно оползотворяване на генетичните заложби на животното. Нашата цел е да предлагаме цялостна концепция за изхранване във всички фази на отглеждането, която да работи за постигане на висока рентабилност в стопанството. Затова подкрепяме форума СТЕКСПО 2017, който стартира успешно през миналата година и сега дава още по-голяма заявка за едно силно издържано специализирано събитие в сектор животновъдство.“

Един от водещите консултанти по хранене д-р Иван Миланов ще запознае фермерите с тенденциите в храненето, като представи по време на семинарния ден тема „Хранене на говедата - угояване и финишинг ”. В нея той ще засегне важните моменти относно преминаването през различните фази на развитие, успешното управление на хранителния процес и правилния подбор на концепция. Екипът на HL-TopMix ще бъде на разположение и през двата дни на форума за индивидуални консултации относно храненето в конкретна ферма. 

СТЕКСПО 2017 ще се проведе в Сливен (12.09) и в село Стефан Караджово (13.09). По време на събитието ще бъдат представени тенденциите в сектора, съвременните начини за хранене и отглеждане, ветеринарните и хигиенните изисквания. Специално внимание тази година е отделено и на пазара на говеждо месо и възможностите за директни доставки до големите търговски вериги. Топ готвачи от България, между които и познатият от екрана Ути Бъчваров, ще демонстрират качествата на българското месо, което освен да бъде търсено на родната трапеза, все повече възвръща позициите си на европейските пазари.

Направете сега своята резервация за участие на сайта на форума: www.steakspo.bbab.bg или научете повече от HL-Topmix на www.hl-topmix.com

HL-TopMix ще бъде партньор на форума СТЕКСПО 2017
7180
 

Последни материали
Виж
Особености, които трябва да знаете
При богата на калций почва понякога се раждат бедни на този елемент плодове
Томбола с награди при покупка
Започна Великденски Кооперативен Базар в София
Нормативни промени
Новите ставки за биопроизводство през 2024 г., които ще се обсъждат до 20 май
Програма за компенсиране на разходите за селскостопанска техника
Украйна отпусна 25% компенсация на фермерите за закупена техника
Заек капама
Нова оценка
Перспективите за производство на зърнени култури в Южна Африка рязко се влошиха
Свързани материали
Виж
Иновативен метод на отглеждане представи немският експерт д-р Бокман на Бизнес форумът за говедовъдство
На вниманието на овцевъдите
HL-TopMix стартира зимна промоционална схема за овцевъдите
Wisan® 44 се прилага за висока продуктивност и оптимизация на дажбата във фермата
HL-TopMix ще бъде партньор на първото изложение Фермер Експо Раковски
Новият Wisan® Omega е иновация за рентабилно хранене в свиневъдните стопанства
Съветите на специалиста за 5-те стъпки в приготвянето на млекозаместителя за хранене на новородените
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини