Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
22.08.2017 г.
Мляно месо на тиган
Мляно месо на тиган

Нарязваме зеленчуците на едро, а лука, чесъна и лютата чушка - на ситно. Изпържваме месото за кратко в сгорещеното олио и подправяме. Прибавяме зеленчуците и задушаваме 10 минути под капак. Накрая сипваме разбитото кисело мляко и поръсваме с магданоз.

Продукти: 2 чушки, 100 г зелен боб, 1 глава лук, 3-4 скилидки чесън, 1 люта чушка, 400 г кайма, 2 с. л. олио, сол, лют, червен пипер, 250 г домати, 150 г кисело мляко, магданоз.

1402
Коментари (0)
Напиши коментар
Последни материали
Виж
Полезни съвети
Как да избегнем грубите грешки при резитбата на овошките
Площите с биопроизводство са се увеличили с 2 милиона хектара за 5 години
Делът на биологичното селско стопанство в ЕС продължава да нараства
В ЕС обаче отчитат ръст от близо 1 милион тона
Световната реколта от слънчоглед ще намалее заради забавянето на жътвата в Русия
Навлажнявайте след всяко внасяне на вещества
Краставици растат върху слама
Сянка и плодородна почва за важните условия
Бляскава лавровишна на терасата
Чехълчето се бои от много вода
Свързани материали
Виж
Изтеглят кайма от пазара във Франция заради наличие на ешерихия коли
Фрикадели
Млечна супа с кайма
Лесно и вкусно
Гозба с кайма
Шницели от кайма и кашкавал
Пълнени чушки по шуменски
Приятели на SINOR.bg: Стоматолог, София/    Професионална техника /    Градинска техника /    Книжарница /    АГРОВЕСТНИК /    
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2017

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам