Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
22.08.2017 г.
Мляно месо на тиган
Мляно месо на тиган

Нарязваме зеленчуците на едро, а лука, чесъна и лютата чушка - на ситно. Изпържваме месото за кратко в сгорещеното олио и подправяме. Прибавяме зеленчуците и задушаваме 10 минути под капак. Накрая сипваме разбитото кисело мляко и поръсваме с магданоз.

Продукти: 2 чушки, 100 г зелен боб, 1 глава лук, 3-4 скилидки чесън, 1 люта чушка, 400 г кайма, 2 с. л. олио, сол, лют, червен пипер, 250 г домати, 150 г кисело мляко, магданоз.

1057
Коментари (0)
Напиши коментар
Последни материали
Виж
В рамките на кампания на ИАГ
Ученици и студенти по лесовъдство проведоха урок за гората
Друг гледал марихуаната направо в двора
Заловиха дядо да полива нива с канабис
Министър Порожанов откри академичната година в Лесотехническия университет
Полезни съвети
Подходящи ли са корите от дините и пъпешите за храна на зайците
Храната за животните била складирана в нефункциониращо училище
Пожар от детска игра с кибрит унищожи над 1 000 бали фураж в кърджалийско село
HL TopMix показа концепции за хранене на месодайни говеда повреме на СТЕКСПО 2017
Свързани материали
Виж
Изтеглят кайма от пазара във Франция заради наличие на ешерихия коли
Фрикадели
Млечна супа с кайма
Лесно и вкусно
Гозба с кайма
Шницели от кайма и кашкавал
Пълнени чушки по шуменски
Приятели на SINOR.bg: Стоматолог, София/    Професионална техника /    Градинска техника /    Книжарница /    АГРОВЕСТНИК /    
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2017

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам