Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
06.07.2017 г.
Фрикадели
Фрикадели

Измесваме добре каймата, като слагаме яйцата, магданоза и останалите подправки. Оформяме дълги кебапчета, които овалваме в галета и пържим в сгорещената мазнина. Вадим ги и ги слагаме в топъл съд. В мазнината от пърженето прибавяме киселото мляко, размесено с малко брашно и сгъстяваме соса на котлона с непрекъснато бъркане. Заливаме с него фрикаделите. 

Продукти за кебачетата: 600 г кайма /смес/, 3 с.л. олио, 2 яйца, сол, черен пипер, магданоз,  2-3 с.л. галета, 1 ч.ч. кисело мляко 

1546
Коментари (0)
Напиши коментар
Последни материали
Виж
При 2 проверки
Над километър и половина мрежи са извадени при проверки на язовир Мандра
Една година е гратисният период за реализиране на стоки със старите бандероли
Нови бандероли за тютюневите изделия и алкохола от 2018 година
Седем компании от Удмуртия търсят партньори в България
Полезни съвети
Как да стимулираме плододаването при краставиците наесен
Добивите ще намалеят заради недостига на влага през сезона
Гроздето от новата реколта е с висока захарност и малко сок
Новата първа дама на САЩ запазва традицията, положена от предшественичката ѝ Мишел Обама
И Мелания Тръмп ще отглежда зеленчуци в Белия дом
Свързани материали
Виж
Приятели на SINOR.bg: Стоматолог, София/    Професионална техника /    Градинска техника /    Книжарница /    АГРОВЕСТНИК /    
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2017

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам