Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
06.07.2017 г.
Фрикадели
Фрикадели

Измесваме добре каймата, като слагаме яйцата, магданоза и останалите подправки. Оформяме дълги кебапчета, които овалваме в галета и пържим в сгорещената мазнина. Вадим ги и ги слагаме в топъл съд. В мазнината от пърженето прибавяме киселото мляко, размесено с малко брашно и сгъстяваме соса на котлона с непрекъснато бъркане. Заливаме с него фрикаделите. 

Продукти за кебачетата: 600 г кайма /смес/, 3 с.л. олио, 2 яйца, сол, черен пипер, магданоз,  2-3 с.л. галета, 1 ч.ч. кисело мляко 

1793
Коментари (0)
Напиши коментар
Последни материали
Виж
Полезни съвети
Какво можем да засадим в зеленчуковата градина и в късна есен
С необичайното строителство фермерът се надява да привлече туристи в района
Китаец построи дома и сградите във фермата си от царевични кочани
Въпреки двойно намалелия брой на участниците в поредния търг
Египет купува все по-евтино руската пшеница
Обзор на Софийска стокова борса АД за 15-17 ноември 2017 година
Втора седмица никой не предлага царевица на борсата
Ще отглеждате ли нахут, запретвайте ръкави
За цветята, които обичат прохладата сейте разсада на открито в градината
Свързани материали
Виж
Приятели на SINOR.bg: Стоматолог, София/    Професионална техника /    Градинска техника /    Книжарница /    АГРОВЕСТНИК /    
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2017

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам