Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
03.07.2017 г.
Яхния със зелен лук
Яхния със зелен лук

Нарязваме месото на хапки и го пържим в сгорещеното олио заедно със ситно нарязания лук. Щом лукът поомекне, прибавяме 2-3 с.л. наситнен джоджен и 2-3 с.л. наситнен магданоз, поръсваме червения пипер, слагаме 5-6 зърна черен пипер и посоляваме. Наливаме 1 ч.ч. топла вода, добавяме разтопеното масло и варим на тих огън, докато ястието остане на мазнина. Накрая подправяме с лимоновия сок.

Продукти за яхнията: 1 кг агнешко месо, 1 к.ч. олио, 3 връзки зелен лук, 1 ч.л. червен пипер, 30 г краве масло, 1 с.л. лимонов сок, магданоз, джоджен, черен пипер, сол.

1034
Коментари (0)
Напиши коментар
Последни материали
Виж
При 2 проверки
Над километър и половина мрежи са извадени при проверки на язовир Мандра
Една година е гратисният период за реализиране на стоки със старите бандероли
Нови бандероли за тютюневите изделия и алкохола от 2018 година
Седем компании от Удмуртия търсят партньори в България
Полезни съвети
Как да стимулираме плододаването при краставиците наесен
Добивите ще намалеят заради недостига на влага през сезона
Гроздето от новата реколта е с висока захарност и малко сок
Новата първа дама на САЩ запазва традицията, положена от предшественичката ѝ Мишел Обама
И Мелания Тръмп ще отглежда зеленчуци в Белия дом
Свързани материали
Виж
Лучена яхния с пиле
Доматена яхния
Пикантна яхния с гъби
Яхния от риба
Постна попска яхния
Бяла яхния
Приятели на SINOR.bg: Стоматолог, София/    Професионална техника /    Градинска техника /    Книжарница /    АГРОВЕСТНИК /    
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2017

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам