Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
03.07.2017 г.
Яхния със зелен лук
Яхния със зелен лук

Нарязваме месото на хапки и го пържим в сгорещеното олио заедно със ситно нарязания лук. Щом лукът поомекне, прибавяме 2-3 с.л. наситнен джоджен и 2-3 с.л. наситнен магданоз, поръсваме червения пипер, слагаме 5-6 зърна черен пипер и посоляваме. Наливаме 1 ч.ч. топла вода, добавяме разтопеното масло и варим на тих огън, докато ястието остане на мазнина. Накрая подправяме с лимоновия сок.

Продукти за яхнията: 1 кг агнешко месо, 1 к.ч. олио, 3 връзки зелен лук, 1 ч.л. червен пипер, 30 г краве масло, 1 с.л. лимонов сок, магданоз, джоджен, черен пипер, сол.

1266
Коментари (0)
Напиши коментар
Последни материали
Виж
С необичайното строителство фермерът се надява да привлече туристи в района
Китаец построи дома и сградите във фермата си от царевични кочани
Въпреки двойно намалелия брой на участниците в поредния търг
Египет купува все по-евтино руската пшеница
Обзор на Софийска стокова борса АД за 15-17 ноември 2017 година
Втора седмица никой не предлага царевица на борсата
Ще отглеждате ли нахут, запретвайте ръкави
За цветята, които обичат прохладата сейте разсада на открито в градината
Цветното лято покълва на топло място през зимата
Свързани материали
Виж
Лучена яхния с пиле
Доматена яхния
Пикантна яхния с гъби
Яхния от риба
Постна попска яхния
Бяла яхния
Приятели на SINOR.bg: Стоматолог, София/    Професионална техника /    Градинска техника /    Книжарница /    АГРОВЕСТНИК /    
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2017

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам