Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
22.06.2017 г.
Средногорски омлет
Средногорски омлет

Сваряваме картофите, обелваме ги и ги нарязваме на филийки. Поръсваме с черен пипер и сол. Разбиваме яйцата с млякото, натрошеното сирене, сол, черен пипер. Сгорещяваме маслото, изсипваме яйчната смес, прибавяме картофите, които разполагаме във венец. Печем без да бъркаме. Накрая поръсваме със ситно нарязани магданоз и копър.

Продукти за омлета: 200 г картофи, 8 яйца, 1 к.ч. прясно мляко, 100 г сирене, четвърт пакетче краве масло, магданоз, копър, черен пипер, сол.

2477
Коментари (0)
Напиши коментар
Последни материали
Виж
Полезни съвети
Как да увеличим зеленчуковата реколта
И след 2020 година
България и Вишеградската група искат запазване на изискванията за производство на биогорива
Заради зачестили случаи на открит източен плодов червей в нектарини, сливи и праскови
Русия може да ограничи вноса на плодове от Сърбия
Благодарение на бума при пилешкото месо
Продажбите на биопродукти в САЩ са нараснали с близо една четвърт
В Търново е положено началото на самостоятелното развитие на България
Честваме 109 години независимост
Взискателен е към почвите и влагата
Сусамът се засява при залез слънце
Свързани материали
Виж
Свинско филе в омлет
Приятели на SINOR.bg: Стоматолог, София/    Професионална техника /    Градинска техника /    Книжарница /    АГРОВЕСТНИК /    
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2017

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам