Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
14.06.2017 г.
Пиле със спанак
Пиле със спанак

Задушаваме леко в мазнината нарязаното на парчета пиле. Прибавяме ситно нарязания лук, малко след това обелените и нарязани домати и червения пипер. Посоляваме и заливаме с гореща вода. Варим на тих огън до омекване на месото. Прибавяме изчистения, измит и нарязан на едро спанак. Оставяме да поври около 10 мин. Сгъстяваме ястието с брашното, размито в малко студена вода, и варим още 5-6 мин.

Продукти за пиле със спанак: 1 пиле, 1 кг спанак, 1 глав лук, 4 домата, 3 с.л. олио, 1 с.л. брашно, червен пипер, сол.

1363
Коментари (0)
Напиши коментар
Последни материали
Виж
Полезни съвети
Как да избегнем грубите грешки при резитбата на овошките
Площите с биопроизводство са се увеличили с 2 милиона хектара за 5 години
Делът на биологичното селско стопанство в ЕС продължава да нараства
В ЕС обаче отчитат ръст от близо 1 милион тона
Световната реколта от слънчоглед ще намалее заради забавянето на жътвата в Русия
Навлажнявайте след всяко внасяне на вещества
Краставици растат върху слама
Сянка и плодородна почва за важните условия
Бляскава лавровишна на терасата
Чехълчето се бои от много вода
Свързани материали
Виж
Гювеч с пиле
Задушено пиле с чесън и лимон
Справка за цените на прясно, охладено пиле в страната
Справка за цените на прясно, охладено пиле в страната
Средните цени на едро и дребно за охладеното пиле в страната
Португалска фирма търси телешко, свинско и птиче месо от България
Приятели на SINOR.bg: Стоматолог, София/    Професионална техника /    Градинска техника /    Книжарница /    АГРОВЕСТНИК /    
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2017

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам