Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
02.06.2017 г.

Яхния от риба

Снимка на Цветан Чавдаров

Изчистваме рибата, нарязваме я на парчета. Посоляваме. Кипваме парчетата в малко вода за десетина минути. Изваждаме, овалваме ги в брашно. Нарязваме ситно доматите и ги задушаваме в мазнината. Добавяме рибата, заливаме ястието с водата, в която е вряла рибата, посоляваме леко, поръсваме с магданоз и черен пипер и варим ястието още 30 минути на слаб огън.

Продукти за рибена яхния: 1 кг бяла риба, 5-6 домата, 1/2 връзка магданоз, 1/2 ч.ч. олио, черен пипер, сол.

Яхния от риба
7732
 

Последни материали
Виж
Парламентарна комисия
Без субсидии за 2023 г. остават 264 от новопоявилите се „неактивни фермери“, но за тази година ще получат подпомагане
Важно!
Планът за възстановяване и устойчивост „стои на трупчета“, гласуват важни законови промени
Годишният темп на инфлация в еврозоната през март е 2,4%
Германия въведе забрана за улов на европейската змиорка
Над 4000 шарана пуснаха в района на Ямбол
Промени
Президентът още не е отговорил на искането на Главчев за смяна на земеделския министър
Свързани материали
Виж
Зрял фасул с бекон
Яхния с бъбреци
Зелен фасул с прясно мляко
Студена яхния от зрял фасул
Картофена яхния с ориз
Бързо, лесно и вкусно
Яхния с наденица и гъби
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини