Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
10.04.2017 г.

Дилъри на JCB от централна Европа се събраха в България

От 3 до 5 април 2017 в Парк-хотел “Стара Загора“ се проведе годишната конференция на дилърите на JCB Agriculture за Централна Европа, чиито домакин бе екипът на Оптиком ООД, българският вносител на бранда от 10 години.

JCB e третият в света по големина производител на строителна и земеделска техника, като земекопните машини и тези за строителството и индустрията имат превес, а 20% от общото производство на компанията са машини за земеделието. В световен мащаб работят 353 компании – дилъри на земеделска техника JCB.

В събитието взеха участие 32 делегати – търговски специалисти на английския производител и представители на дилърите на JCB от Чехия, Унгария, Австрия, Словакия и Румъния. Управляващият директор на JCB Agriculture Джон Смит запозна участниците с постиженията на пазара на агротехника с марка JCB на Европейския пазар, където брандът традиционно държи лидерска позиция в продажбите на телескопични товарачи. Продажбите на земеделски машини JCB през 2016 са в размер на 370 млн паунда. Значително е нараснал интересът към новите серии високо-скоростни трактори JCB Fastrac 4000 и 8000 и през 2016 продажбите регистрират 11% ръст спрямо 2015.

Специалисти в направленията Товарачи, Трактори, Сервиз и Резервни части на JCB Земеделие запознаха участниците с предстоящите новости и разработки за подобряване на продуктите и обслужването на крайните клиенти. Бяха обсъдени положителни практики и примери от работата на дилърите в страните от Централна Европа, а гостите посетиха и разгледаха центровете за продажби на машини и резервни части и сервиз на Оптиком в Стара Загора в Индустриална зона и на Новозагорско шосе. Домакините с атрактивна презентация споделиха опит от работата си на българския пазар, където JCB телескопичните товарачи са №1 по продажби. Именно заради високите си постижения и непрекъснат стремеж за подобряване на работата с клиентите си Оптиком бе избран за домакин на международното събитие.

Гостите бяха особено впечатлени от атрактивното посещение на Регионалния исторически музей, където научиха за древната и интересна история на града и дегустираха български вина на Александра Естейт, наскоро отличени на първия международен фестивал за розе в Кан.

В успешно партньорство с РИМ Стара Загора, Парк Хотел Стара Загора и ресторантите Форум, Музикато и Орфеида българските домакини демонстрираха традиционно гостоприемство и професионализъм.

Дилъри на JCB от централна Европа се събраха в България
6518
 

Последни материали
Виж
Служебен кабинет
Украинската помощ ще бъде преведена на 52 хиляди земеделци до 15 май
Какви цели си поставя новият министър на земеделието и храните
Документи се подават до 29 април
Нов конкурс за старши експерти във фонд „Земеделие“
Особености, които трябва да знаете
При богата на калций почва понякога се раждат бедни на този елемент плодове
Томбола с награди при покупка
Започна Великденски Кооперативен Базар в София
Нормативни промени
Новите ставки за биопроизводство през 2024 г., които ще се обсъждат до 20 май
Свързани материали
Виж
Оптиком пуска промоция за товарачи JCB без лихва в партньорство с UniCredit & JCB Finance
JCB направи дебют на своята революционна технология за двигатели с водород
С карта JCB LiveLink получавате цялостен контрол върху вашите машини
JCB празнува производството на 1000-ния електрически мини багер
С новите Fastrac и Loadall, JCB поставя топ стандарти за качество при тракторите и товарачите (ВИДЕО)
JCB разширява своята гама LOADALL с новия телескопичен товарач 538-70
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини