Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
21.02.2017 г.

Римекс Технолоджийс грабва професионалните лозари на Винария 2017 с премиум машини от Pellenc и Clemens

Компанията ще представи на лозаро-винарите технологични иновации и специализирано оборудване за всички агротехнически мероприятия

Римекс Технолоджийс ще представи цялостни решения с машини и оборудване за лозарството по време на специализираното изложение Винария 2017, което ще се проведе в Пловдив от 22-и до 26-и Февруари. В палата 10 на щанд Ка 10-1, гостите на компанията ще могат да получат експертно консултиране за оборудване с машини, съобразени със спецификите на всяко лозаро-винарско стопанство.

Акцент на Винария 2017 ще е самоходният гроздокомбайн Pellenc Optimum 690, който е световен лидер в автоматизираната и прецизна беритба на грозде. Машината е оборудвана със системата за автоматично сортиране на гроздето SELECTIV' PROCESS 2, която се адаптира към различни сортове грозде.  Двигателят PERKINS TIER IV I Turbo Intercooler + practicle filter с 4 цилиндъра и мощност 150 к.с. е изключително икономичен, благодарение на системата Easy Power за контрол на оборотите на двигателя, според натоварването. Постоянно задвижване на 4-те колела води до висока маневреност по време на работа в по-трудни условия. Цветният 12.4'' Easy touch сензорен монитор за контрол позволява да се наблюдава работата на машината във всеки един момент.

Самоходният гроздокомбайн е спечелил славата си във всички държави, производители на вино, благодарение на изключително прецизното прибиране на реколтата от грозде с чистота до 99,8%  - без увреждане на гроздовите зърна и перфектно очистване от чепките. В допълнение машината е с 30% по-икономична от конкурентни марки на пазара, а богатото оборудване включва възможност за дълга, високопроизводителна и качествена работа, дори през нощта, тъй като гроздокомбайна има 12 работни светлини.

Освен за прибиране на реколтата от грозде, към самоходната машина могат да се агрегатират модули за резитба, пръскане, подрязване, култивиране и др.

По време на Винария 2017 на щанда на Римекс лозарите ще могат да видят на специално обособен стенд - професионалните ръчни инструменти Pellenc за лозарство. Сред тях са хидравличен връзвател за лозя, който позволява лесното връзване на до 12 000 възела дневно; Акумулаторни градинарски ножици Pellenc Vinion Vine, които са най-иновативните ножици на пазар - идеални за лозари, които търсят лекота, ергономичност, лекота на употреба и прецизност; Ръчен култиватор за лозя - Pellenc, който е предназначен за удобна и високоефективна работа в лозови масиви. Захранването му е с преносима батерия, която е достатъчна за цял работен ден в лозовите масиви.

Друга топ марка в земеделската техника за нуждите на лозарството, която ще бъде представена от Римекс по време на Винария 2017 е германският бранд - CLEMENS.

Лозаро-винарите ще могат да се запознаят със специализираните за работа в лозарски масиви машини Clemens, които покриват всички необходими агротехнически операции: култивиране на почвата, почистване на стъблата, продълбочаване, контрол на плевелите, дълбоко наторяване и др.

Акцент ще бъе лозарската машина с автоматично отклоняваща се секция - Hexagon и култиваторите Teractive Duo с автоматични секции.

На щанда на Римекс в палата 10 по време на Винария 2017, земеделските производители ще могат да се запознаят и с пълната гама маслени и въздушни филтри Donaldson, както и с най-новият собствен бранд продукт на компанията - маслата Rimex Lubricants, които покриват всички нужди в селскостопанската механизация - за двигатели, трансмисии и хидравлични системи.

Повече информация за лозарските машини и резервация на персонална среща по време на Винария 2017, можете да заявите на тел.: 0885 402 187 ; e-mail: info@rimex.bg

Римекс Технолоджийс грабва професионалните лозари на Винария 2017 с премиум машини от Pellenc и Clemens
11544
 

Последни материали
Виж
Практика
Бъдещи лесовъди посетиха разсадника в Локорско
Демонстрация на специализирани трактори и пръскачки за лозя
Kubota Bulgaria в стопанството на винарна Мидалидаре
Мнението на бранша
Бизнесът иска затвор за причинителите на птичи грип от малките дворове
Можем да използваме канелата не само в кухнята, но и в градината
Десетки сигнали за мнимо бедстващи щъркели в Хасково
БНБ предупреждава за зачестили телефонни измами с името на банката
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини