Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
07.12.2016 г.

Мегатрон изненадва с атрактивна лизингова схема за комбайните

Програмата на John Deere за ранни поръчки на комбайни вече е активна, съобщи вносителят на техника „Мегатрон“. Новият лизинг ви дава възможност да поръчате по-рано вашия нов John Deere комбайн, да платите по-късно и да спестите значителна сума. Важно е да знаете, че John Deere обнови изцяло комбайните от всички серии - S, W и Т и сега те идват при вас с редица иновативни характеристики, увеличаващи производителността и ефективността.

Новата почистваща система DynaFlo Plus при комбайните от серия S предлага до 5% по- висока производителност в условия, при които капацитетът на ситата е ограничаващ фактор.

Функцията „Активно настройване според терена“ увеличава производителността на ситата с до 40% при хълмист терен. При изкачване или спускане по наклон работата на горното и долното сито и вентилатора автоматично се настройва според наклона. При извършването на тези настройки уникалната на пазара система взема предвид и типа на културата, например рапично семе или пшеница.

Новата серия W се конкурира в сегмента на 5 и 6-сламотръсните комбайни, съчетавайки висока производителност с деликатно овършаване. Шината за агресивно овършаване с бързо привеждане в работна позиция на новата серия W увеличава капацитета на вършачния барабан с диаметър 660 мм. и на голямата площ за активно сепариране.

Големият барабан с 10 шини внимателно отделя зърното от класовете, постигайки отлично качество на зърното и сламата.

Оригиналната почистваща система DynaFlo Plus се използва и в серия W със същите ползи като при по-големите серии S и T. Серия W предлага бързо преоборудване за друга култура (благодарение на хедера 600Х), скорост на разтоварване до 125 л, транспортна скорост до 40 км/ч и ходова част с вериги. Интерактивните настройки на комбайна (ICA) ви позволяват да оптимизирате комбайна, за да извлечете максимума от него. Всичко това в съчетание с върхови технологии, като например дистанционен достъп до дисплея и безжичен трансфер на данни.

Предимството ва новата серия T е, че осигурява до 15% по-висока капацитет в сравнение с предходната серия T и постига нови нива на производителност.

Както 5-, така и 6-сламотръсните комбайни съчетават производителността на хибриден или роторен комбайн с предимствата на сламотръсен комбайн: Отлична горивна ефективност плюс отлично качество на зърното и сламата. Така например 6-сламотръсният комбайн T670 конкурира успешно роторни или хибридни комбайни с 9-метров хедер.

Компактният 5-сламотръсен комбайн T560 с ширина 3,3 м. се доближава до производителността на 6-сламотръсния и конкурира роторните или хибридни комбайни с хедер от клас 7,50 м!

Всичко това се дължи на голямата площ за активно сепариране на ситата в съчетание с уникалния и равномерен поток на материала на тази многобарабанна концепция със сламотръси.

В сегмента на компактните сламотръсни комбайни серията W300/400 предлага функции, познати от върховата серия S, за да осигури по-голям комфорт и производителност. 

Тези 5- и 6-сламотръсни комбайни предлагат изключителна производителност в лека и компактна конструкция. Получавате първокласни функции, като например сензорен дисплей или система за активно доовършаване!

Големият 500-милиметров вършачен барабан с 8 шини се характеризира с висока производителност и отлично качество на зърното, а големите площи на сламотръсите и ситата гарантират ниски загуби.

Предвършачният барабан (базово оборудване за W330, опция за W440) увеличава с 20% производителността, особено при жътва на влажни и зелени култури.

Опцията ConnectedCombine комбинира в изгоден пакет функциите AutoTrac, интерактивни настройки на комбайна, дистанционен достъп до дисплея и безжичен трансфер на данни.

За всички John Deere комбайни предлагаме приложенията myJobConncet и myLogistics. Можете да се свържете с всички оператори на вашите комбайни, трактори и камиони, за да виждате тяхното местоположение и да ги координирате. Приложението дори им осигурява навигация до полетата, които сте задали, и ги информира за входните точки на полетата или пътните ограничения при придвижването до тях, като например допустимо тегло и ширина на машината.

Но какво е комбайн без партньор, на който можете да разчитате? Ние от Мегатрон сме сертифицирани от John Deere, за да ви предложим подкрепата, от която се нуждаете! Ще се радваме да поговорим с вас за нашите нови комбайни – заповядайте в най-близката до вас база или магазин на Мегатрон!

Мегатрон изненадва с атрактивна лизингова схема за комбайните
13626
 

Последни материали
Виж
Можем да използваме канелата не само в кухнята, но и в градината
Десетки сигнали за мнимо бедстващи щъркели в Хасково
БНБ предупреждава за зачестили телефонни измами с името на банката
Производството на зърнени култури в Судан е намаляло с над 40%
МЗХ и браншови представители започват работа по Закон за кооперативите
МЗХ публикува за обществено обсъждане новите изисквания по агроекологичните интервенции
Свързани материали
Виж
Bobcat помогна за възстановяването на 553 предприятия пострадали от земетресението в Турция
Компактните колесни товарачи L75 и L85 са усъвършенствани с характеристиките на високотехнологичния модел L95
John Deere обяви стратегическо партньорство със SpaceX за разширяване на свързаността в селските райони чрез сателитни комуникации
Чисто новият компактен колесен товарач L95 и изключително компактният телескопичен товарач TL25.60 на Bobcat
Bobcat с последни иновации на Агритехника 2023
Мегатрон става официален представител на John Deere и за Словения
НОВ ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧЕН КОМПАКТЕН КОЛЕСЕН ТОВАРАЧ L95 ОТ BOBCAT
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини