Нарязваме гърдите на малки парчета и ги нанизваме на шишове. Потапяме ги за 30 мин в смес от 3 с.л. соев сос и 1 с.л. червен пипер. Отцеждаме ги и ги изпържваме в сгорещеното олио. Нарязваме лука на ситно, фъстъците счукваме. Смесваме ги с чесъна, лимоновия сок, захарта, сол и 2 с.л. соев сос. Кипваме ги за кратко на котлона и с тази смес заливаме шишчетата. Сервираме с варен ориз.
Продукти: 400 г пилешки гърди, 5 с.л. соев сос, 1 с.л. червен пипер, олио, 2 глави лук, 2 с.л. неосолени фъстъци, 3 счукани скилидки чесън, 3 ч.л. лимонов сок, щипка захар, сол на вкус, варен ориз за гарнитура.