Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
14.05.2016 г.

Печена кайма с гъби

Към мляното месо прибавяме млякото, яйцето, гъбите, брашното, скълцаните лук, магданоз и чубрица. Измесваме добре сместа и я изсипваме в тавичка. Отгоре нарязваме парчета краве масло. Печем на умерена фурна до зачервяване.

Продукти: 500 г мляно месо, 1 ч. ч. нарязани пресни гъби, 1 глава кромид лук, 1 стрък чубрица, ½ връзка магданоз, бучка краве масло, 2 с. л. брашно, 1 ч. ч. прясно мляко, 1 яйце, черен пипер и сол на вкус.

Печена кайма с гъби
5974
 

Последни материали
Виж
МЗХ и браншови представители започват работа по Закон за кооперативите
МЗХ публикува за обществено обсъждане новите изисквания по агроекологичните интервенции
При опит за внос е унищожена цялата партида от 850 килограма
Украйна откри повишено ниво на нитрати в турски тиквички
Българското зърно не успя да се пребори, както и на отменения търг в Йордания
Египет закупи 120 000 тона по-скъпа украинска хлебна пшеница
Срокът за вписване на тютюнопроизводителите в публичния регистър се удължава до 31 май 2024 г.
Бивш председател на Съюза на преработвателите на плодове и зеленчуци
Константин Ламбрев: По-лесно е да изнесем консервите си, отколкото да ги продаваме в България
Свързани материали
Виж
Пълнени тиквички
Баници с плънка от месо
Спагети с кайма
Деликатес с кайма
Макарони с кайма и зеленчуци
Наситнете каймата
Чили кон карне
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини