Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
19.11.2015 г.

Удовлетворението на клиентите е най-важната цел на MONOSEM

Лидер в производството на прецизни сеялки за пролетници

В новият си съвременен център за подготовка и обучение MONOSEM предлага знания и умения в 4 сфери на компетентност: Продажби, Техническа подготовка, Работа, сглобяване и пускане в действие. Целта е да се предложи на заинтересованите потребители (дистрибутори, техници, клиенти) пълен набор от необходимите знания и умения за оптимална работа на машината, за да се получи в крайна сметка високо ниво на удовлетвореност на крайните клиенти. Всеки курс е разделен на 5 нива. Всяко успешно преминато ниво води към следващото. Центърът разполага с постоянно зает персонал за осигуряване на обучението и опресняване на знанията.

По-голямата част от обученията ще се провеждат в завода в Ларжас, Франция, а за нуждите на лекционните курсове Monosem откриват специална отделна нова сграда с голяма зала и 3 по-малки. Всяка зала за обучение събира до 40 души. Допълнителен шоурум с площ 700 кв.м. е на разположение, като в него са изложени основните модели на сеялките и култиваторите Monosem. Тази изложбена зала включва зона за новите технологии, където са показани различните компютри и ISOBUS терминалите. Има и музейна част, разкриваща историческите промени и прогреса в развитието и продуктите на компанията.

Осигурена е възможност в голямата зала да се позиционират специфични машини, които са предмет на обучението.

Monosem ще разчита на центъра за обучение, за да подобрява квалификацията на екипите от сервизната и търговска мрежа и да подготвя специалисти в прецизната сеитба, както и да осигурява компетентни съвети и обслужване на своите клиенти.

Нов уеб-сайт с информация за сервиз и резервни части на Monosem

Monosem предлага отскоро и нов уеб-сайт, предназначен за търсене в каталози на резервни части, технически съвети, търговска документация, където фермери и дилъри ще намерят много полезна информация. От основния сайт www.monosem.com изберете “Spare Parts” в горната част на страницата (или директно на линк https://service.monosem.com ) за достъп до новия сайт, който към момента предлага версии на 6 езика – френски, английски, немски, испански, руски и полски и е оптимизиран за работа и през таблети и смартфони.

Новият сайт е създаден за удобство на всички потребители и задачата му е да предлага полезна и необходима сервизна информация, но заедно с това да улесни поръчването на резервни части за дистрибуторите на Monosem.
Фермери и клиенти могат да търсят и намерят информация за специфични резервни части за своите машини, включително и произведени преди време. Налична е и информация с технически съвети, например за проверка на износването на дисковете и др.

Дистрибуторите имат достъп до отделна зона на сайта, в която заедно с каталозите за части са указани и съответните търговски условия. Тук могат да се консултират за цени и наличности на резервни части и директно да правят поръчки онлайн. Това допринася за бърз отговор и реакция при запитване от техните клиенти.

Сайтът е пригоден за лесна и интуитивна работа. Monosem са успели да превърнат търсенето на части в проста и бърза задача, вариантите са търсене в каталог, търсене по каталожен номер/описание, както и търсене по сериен номер на машина и предлагани изображения на често търсени части.

Заедно с пускането на новата интернет страница Monosem продължава да развива приложението за смартфони за настройка на сеялките “Planter adjustment”, което бе активирано през 2014 г. То вече е достъпно и от Google Play и App Store на 15 езика.

С тези свои новости Monosem потвърждава намерението си да предлага още по-добро обслужване и експертиза на своите клиенти и дистрибутори по цял свят.

За подробности и информация се обръщайте към дистрибутора на Monosem за България Оптиком ООД, www.monosem.bg, www.opticom-bg.com

Удовлетворението на клиентите е най-важната цел на MONOSEM
6977
 

Последни материали
Виж
Откриване на изложението „Техномебел"
Призив за сертифициране на българската дървесина
Пролетната сеитба обаче върви с изпреварващо темпо
Състоянието на есенната пшеница в САЩ се влоши значително само за седмица
Позиции
Чорбаджийски: Несериозно е България да има само един евродепутат, защитаващ фермерите
Единственото условие за купувачите е сами да си осигурят превоза
Украински фермери започнаха да раздават кромида без пари
НАП напомня да се декларират земеделските субсидии до 30 април
Днес парламентарната комисия по земеделие има извънредно заседание
Ализан Яхова: Очакваме добри новини за украинската помощ на 24 април
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини