Начало » Новини » Страната
25.03.2005 г.
СРОКЪТ ЗА ПРЕРЕГИСТРАЦИЯ НА ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ ИЗТИЧА

25-03-2005 г. Ден остава до крайният срок за пререгистрация на земеделските производители. Той касае най-вече тези, които са били регистрирани през 2004 г., защото новите регистрации се извършват целогодишно. През миналата година като земеделски производители са се регистрирали 1650 физически лица, 199 юридически и 37 кооперации. Предимството от регистрацията е възможността да се кандидатства за държавни субсидии и кредити от ДФ “Земеделие”. Регистрираните стопани могат да ползват безплатни съвети и обучения на Службата за съвети в земеделието. Преференцията за социална и здравна осигуровка е най-важното преимущество, особено за живеещите по селата земеделски производители. По този начин те си осигуряват необходимият трудов стаж и изрядност към здравната каса. От в. Време
4133
Коментари (0)
Напиши коментар
Последни материали
Виж
Чай от компост заменя купените торове
Решения на Министерския съвет
Кабинетът одобри българската позиция по преговорите след Брекзит
Схемите за училищен плод и мляко се обединяват и ще действат 6 години
Решения на Министерския съвет
Община Дупница получава държавен имот за изграждане на площад в Джерман
Пореден провал с оценката на старата ПРСР
Ариго ВГ – новото цялостно решение от ДюПон за контрол на плевелите при царевица.
Свързани материали
Виж
Чай от компост заменя купените торове
Решения на Министерския съвет
Кабинетът одобри българската позиция по преговорите след Брекзит
Схемите за училищен плод и мляко се обединяват и ще действат 6 години
Решения на Министерския съвет
Община Дупница получава държавен имот за изграждане на площад в Джерман
Пореден провал с оценката на старата ПРСР
Ариго ВГ – новото цялостно решение от ДюПон за контрол на плевелите при царевица.
Приятели на SINOR.bg: Стоматолог, София    Професионална техника /    Градинска техника /    Книжарница /    Агровестник /    
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2017

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам